Ваша зірка подвійна.

Я приготував цю статтю, щоб ми могли порівняти нашу висоту і висоту знаменитостей, і тільки заради пишності.

Почнемо з «малих» зірок.

Хайден Пантетер: 152 см.

Хайден не в комплексі про його мініатюрне зростання. Крім того, її зростання чітко зачаровує її супутник - Володимир Кличко, висота якого ледь досягає 2 метрів.

Кайлі Мінлог: 152см.

Кайлі колись визнав, що вона воліє бути високорослим, але в реальності ця мініатюра була однією з секретів її успіху. Наприклад, її знамениті золоті шорти навряд чи будуть виглядати навпіл, як добре, якщо ніжки співачки були довше.

Courtney Kardashian: 152км

Судні можуть бути старшими сестрами, але вона також найменша в родині Кардашян.

Леді Гага: 155см.

Не дивно, леді Гага любить великі капелюхи і незвичайні високі зачіски, оскільки вона всього 155 сантиметрів заввишки.

Кім Кардашян: 157км

Така невелика висота не перешкоджала Кім з маррінґ Кріс Гумфрей, висота якого становить понад 2 метрів. Так, вони відокремили, але зростання не було причин.

Eva Longoria: 157 см

Ще одна мініатюрна зірка, лютий для баскетбольного гравця Tony Parker. Однак, як і з Кім, відносини не призначалися продовжувати, відмінність висоти була занадто великою.

Сара Джессіка Паркер: 160см

Ми використовуємо для перегляду Сара завжди надягаючи підбори, так що це було просто неправильно про її висоту. Насправді актриса досить мініатюрна, навіть для Голлівуду.

Вікторія Бекхем: 163см

Вікторія може здатися набагато вище, тому що ми бачимо її тільки в підборах. Але все це зростання в туфлі, висота якого може досягати як 15 см. У 2006 році Вікторія отримала нагороду на підтримку Роберто Каваллі. «Я був так званий. Я не модель, тому я був найнижчим від них.

Miley Cyrus: 163 см.

Miley є тільки 163 сантиметрів заввишки. Але це достатньо для неї.

Крістін Стюарт: 165cm

Ви думали, що ви знали все про Крістін Стюарт? Отже, тепер ви також знаєте, що вона є 165 см заввишки і висота є такою ж, що і з...

Джастін Бібер: 165 см.

Виявляється, що Джастін також тільки 165 см заввишки. Про свою висоту, співак жартів: "Це так сталося, що я провів занадто багато часу на щоденних автомобільних поїздках на радіо і це точно в період мого активного зростання". Це через цю роботу, яку я залишився так низьким. й

Джошуа Гутчерсон: 167см

Joshua є відносно низьким для цього відомий в Голлівуді актор, проте це не заважає йому взагалі.

Емма Ватсон: 167см

Ми побачили Емма виростити з маленької, 11-річної дівчини до красивих 167 см. Давайте подивимося, що її «двоє» серед знаменитостей.

Ось: 167 см.

Чи знаєте ви, що Beyonce є 167 см? На скільки 167 см округлих жіночих форм!

Том Круїз: 170 см.

Є чутки, що актор часто вдалася до запалених чоловічих підборів, щоб здатися принаймні трохи вище, ніж він і не так «мініатюрний» поруч з обраними, наприклад, з його екс-дружиною Katie Holmes.

Кейт Мос: 170 см.

170 см може бути такою ж висотою, як Том Круїз, але на його см, Кате все ще витончена модель. «Я дуже коротка і не на всіх, як ідеальна, як ті божественні Бразильські Амазонки», - сказав він. Хоча це неприпустимо, що її кар’єра набагато заважає.

р.

Дженніфер Лоуренс: 170 см.

Дженніфер Лоуренс не великий вентилятор її висоти. «Я просто смішно висохнув на себе, і якщо я носила каблуки, то кожен, як, «Я, як», «Я»,» Хай, що відбувається десь?

Ріанна: 173 см.

Ріанна вже досить висока, і коли справа виходить, то вона досягає всього 180 см.

Adele: 175 см.

Статті про Adele в основному gosip про її вагу, але коли мова йде про... Тут співак піднімається над багатьма колегами.

.

Кеті Холмс: 175см

Katie є трохи чутливим, коли мова йде про її висоту, особливо коли мова йде про її екс-людії, Tom Cruise. «Я думаю, що це дійсно тільки здається, що можливо, ви трохи вище, ніж ви скажете громадськість». Для чого Каті відповів: "Я не знаю, що ти означає. й

4945664

Kate Middleton: 178см.

Принц Вільям, з його висотою 190 см, просто необхідний супутник, який стане підходящою парою для нього. Кейт посередтон був просто правий.

50980Р

Леонардо DiCaprio: 180 см

Красивий з ідеальною висотою 180 см. Немає нічого більше, щоб додати.

Бред Пітт: 180 см.

Ви думаєте, що Brad Pitt є ідеальним чоловіком? Ну, потім ідеальна людина повинна бути 180см.

Nicole Kidman: 180 см.

Диворкінг Том Круїз - ох, і він був боляче нашими високорослими дівчатами - Ніколь зауважив, "Фінально я можу носити підбори."

Бенедикт Камбербатч: 182см

На мій погляд, ідеальний чоловік 182 см. Немає коментарів.

р.

Tom Hiddleston: 188см.

Handsome і високий. Але, як вона виходить, ще нижче Кріс Хемсорт. Хоча, після всього, це не так важливо.

3610Р. 4200Р.