1520
Найоригінальніший манікюр з усіх країн
Бажаєте натхнення та свіжі ідеї для манікюру? Готові бачити справжню магію манікюру на цій фотовибірці, в якій змагаються різноманітні модністи за роль власника найкрасивіших / оригінальних нігтів.
Почнемо з Adele, які не пішли далеко від класики в її зачісці і макіяжі, але на її нігтях вона дозволила собі трохи більше. Анімно співачка прикрашала свій яскравий блакитний лак з аксесуарами морського стилю.
Я люблю мультфільм мистецтва на нігтях. Наприклад, Katy Perry прибув на своєму турі Японії з суперколом манікюром, де кожен ніготь зображував окремий персонаж мультфільму. Дуже хороший.
І ось манікюр спеціально для любителів One Direction. Для реєстрації звертайтеся до Лондона. Хоча, я думаю, в Москві є майстри, здатні до такого дива.
Але Мішель Білий, креативний директор FrontCover Cosmetics стверджує, що найкращим доповненням до гламурного стилю є матовий лак (на малюнку чорний, але можна вибрати інший колір), покритий наконечником нігтя з блискучим лаком того ж відтінку.
Бейонце любить колірне золото. Включаючи колір нігтів. Що може бути більш ефективним.
The shimmering fingernail - це останній удар. Створіть такий шедевр в домашніх умовах губкою. Просто наносите другий відтінок губкою, після першого шару вже висушений і акуратно видаліть зайвий лак з бавовняним тампоном.
Манікюр був створений Jenny Longworth для Revlon.
7139642
Ось ще одна ідея для двотонного манікюру. Я обов'язково спробуйте себе.
Для закоханих наших маленьких братів: кішка манікюр.
На мій погляд, це дуже красива, тому я розповість вам більше.
Для цього манікюру потрібно:
1. золотий лак,
2. прозорий, але блискучий лак,
3. чорний лак (вони кажуть, є спеціальні лаки у вигляді фломастера, але я не бачив такого на продаж),
4. білий лак (також кращий у вигляді ручки),
5. стразами,
6. Жнівень Покриття.
І ось техніка (розкажіть довгу історію, і на малюнку все зрозуміло):
Більше ідей для манікюру від модних користувачів Instagram.
Тема: Смуги.
Тема: Пакети.
Тема: Bloody манікюр. Для спеціальних випадків.
Тема: Смішні павуки.
р.
Тема: Готичний.
Кіт манікюр (до речі він виходить в домашніх умовах).
Тема: Хеллоуїн.
Тема: Френкенштейн.
Ось ще одна ідея від Jenny Longworth. Цього разу манікюр ніжний і дуже простий.
р.
Ідея з Topshop. Це чистий натхнення для мене.
Я також хотів, як редактор журналу Гламур грає з кольором в своєму манікюрі. Це гарна ідея.
Класика люстри.
Для власників штучних нігтів підійде цей дизайн.
Політичний дизайн Катерини Перрі. Хто хоче поставити Путін на нігті?
Неймовірний манікюр Joy Cioci. Для найбільш важливої ночі.
Винєн Вествуд. Ви не можете зробити будинок таким чином.
Що про блакитні небесні нігті з кіптявою?
І, нарешті, ось манікюр Леді Гага. Він ідеально вписується.
Габаритний зображення
Я сподіваюся, що ви знайшли деякі цікаві варіанти для себе.
Почнемо з Adele, які не пішли далеко від класики в її зачісці і макіяжі, але на її нігтях вона дозволила собі трохи більше. Анімно співачка прикрашала свій яскравий блакитний лак з аксесуарами морського стилю.
Я люблю мультфільм мистецтва на нігтях. Наприклад, Katy Perry прибув на своєму турі Японії з суперколом манікюром, де кожен ніготь зображував окремий персонаж мультфільму. Дуже хороший.
І ось манікюр спеціально для любителів One Direction. Для реєстрації звертайтеся до Лондона. Хоча, я думаю, в Москві є майстри, здатні до такого дива.
Але Мішель Білий, креативний директор FrontCover Cosmetics стверджує, що найкращим доповненням до гламурного стилю є матовий лак (на малюнку чорний, але можна вибрати інший колір), покритий наконечником нігтя з блискучим лаком того ж відтінку.
Бейонце любить колірне золото. Включаючи колір нігтів. Що може бути більш ефективним.
The shimmering fingernail - це останній удар. Створіть такий шедевр в домашніх умовах губкою. Просто наносите другий відтінок губкою, після першого шару вже висушений і акуратно видаліть зайвий лак з бавовняним тампоном.
Манікюр був створений Jenny Longworth для Revlon.
7139642
Ось ще одна ідея для двотонного манікюру. Я обов'язково спробуйте себе.
Для закоханих наших маленьких братів: кішка манікюр.
На мій погляд, це дуже красива, тому я розповість вам більше.
Для цього манікюру потрібно:
1. золотий лак,
2. прозорий, але блискучий лак,
3. чорний лак (вони кажуть, є спеціальні лаки у вигляді фломастера, але я не бачив такого на продаж),
4. білий лак (також кращий у вигляді ручки),
5. стразами,
6. Жнівень Покриття.
І ось техніка (розкажіть довгу історію, і на малюнку все зрозуміло):
Більше ідей для манікюру від модних користувачів Instagram.
Тема: Смуги.
Тема: Пакети.
Тема: Bloody манікюр. Для спеціальних випадків.
Тема: Смішні павуки.
р.
Тема: Готичний.
Кіт манікюр (до речі він виходить в домашніх умовах).
Тема: Хеллоуїн.
Тема: Френкенштейн.
Ось ще одна ідея від Jenny Longworth. Цього разу манікюр ніжний і дуже простий.
р.
Ідея з Topshop. Це чистий натхнення для мене.
Я також хотів, як редактор журналу Гламур грає з кольором в своєму манікюрі. Це гарна ідея.
Класика люстри.
Для власників штучних нігтів підійде цей дизайн.
Політичний дизайн Катерини Перрі. Хто хоче поставити Путін на нігті?
Неймовірний манікюр Joy Cioci. Для найбільш важливої ночі.
Винєн Вествуд. Ви не можете зробити будинок таким чином.
Що про блакитні небесні нігті з кіптявою?
І, нарешті, ось манікюр Леді Гага. Він ідеально вписується.
Габаритний зображення
Я сподіваюся, що ви знайшли деякі цікаві варіанти для себе.