У Нью-Йоркі траш можна.

Давайте мені розповісти вам про дивовижну історію, яку я свідків сьогодні. Свідок безпосередньо брав участь. Так Нью-Йорк, Манхеттен, Верхня східна сторона (одна з найдорожчих і престижних районів міста). Подруга шахти, яка живе поруч, вирішує піти в магазин вранці, щоб купити молоко і хліб. Він виходить, після чого, від його житлового будинку, йде, і кілька блоків пізніше він бачить маркер, що стоїть на одному з дорогих особняків. Він був пропущений, як тисячі інших людей зробили, якщо не одне. Контейнер відкритий (зазвичай покритий тарпом або плівкою), а зверху, змішаний з мішками сміття і снігом, є книги. Лоти книг. А потім він вирішує зануритися в них.

р.

Визначено, що в контейнері не тільки книги, але і будівництво сміття, меблі і сумки речей. Все це покривається товстим шаром снігу. Звісно, він був там на дні.

Габаритний зображення

Після натискання коробки книг і різних речей він йде додому, де він починає ретельно вивчити те, що він знайшов. Серед палі книг є те, що читає: Michel de Montaigne, Ессі. Спеціальне видання, 1947. Ілюстрації відомого американського художника Сальвадор Далі.

Книга майже в ідеальному стані, і всередині є ілюстрація Дали.

На першій сторінці розміщено напис: це видання обмежено 1000 примірників і підписано художником. Це копія номер 950. І під цим є оригінальний підпис Дали, виконаний з ручкою.

Р Пошук Google дає наступний результат: аналогічна книга No 503 і підписана Dalí продає $1,525. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я думаю, що вона буде йти за $ 500. Я не знаю, що він збирається робити з ним зараз, але пошук дивний. Якщо хто цікавиться цією книгою, напишіть. Я попередив пропозиції до нового власника.

6755625

Після слухання цієї історії я отримав в машині і поїхав до місця розташування контейнера. Після занурення в ньому протягом двох годин ми набрали чотири коробки ясен. Фотографії, книги, листи, речі тощо. Щось було видалено, і що ще в ящиках. Перлини, як Далі, не були там, але все ж я знайшов купу цікавих історичних артефактів. Є багато книг, історичні значення яких можна побачити. Щось з автографами, але більшість без.

відбез ціни2005001'0001'5002'0002'5002'0002'5004'0004'5005'0006'0007'0008'0009'00010'00011'00012'50014'00015'00017'50020'00022'50025'00027'50030'00035'00040'00045'00050'00060'00075'000100'000

З чого ми знайшли. Жіноча білизна. Нові теги. Панчохи упаковані і навіть не друкуються. Важко визначити рік, але більшість з яких ми занурилися з періоду між зав'язками і шістдесятами.

Книги. Аліса в Чудоленді (за 47), книга з малюнками та оповіданнями Івана Ленона, Сталіна (від 39).

Ілюстрації Аліси.

Книга Ленона.

Сталін.

З книги Кіплінга.

Історичні артефакти. Зліва справа, зверху донизу: нульова папка з копіювальним, старі фотографії, звіт про розвідку для рейсів UN, Western Air Lines, форму повідомлення від готелю у Франції з TWA реклама, конверт з телеграмами (найпопулярніші з Кіпру), радіомовлення RCA.

р.

Я приніс додому тумбу, пучок книг і два ящики документів. Сидіння вниз. Внутрішні рахунки, декларації, банківські заяви та перевірки, страхування, листи тощо. Є багато незахищених конвертів від 1951 р. Я буду писати окрему пост після того, як я знайшов.

187401 р.

Це маркер в Манхеттені. Скільки це йде на полігон ...
Чому це відбувається? Я припустимо, що хтось помер. Найімовірніше леді, назва якого з'являється на пучок документів і за адресою на конвертах, які мешкали в будинку поруч. Вона не мала ніяких спадкоємців. Нові орендаря або власники будинку вирішили викинути всі шматки з квартири, для яких вони найняли компанію для сміття. Вони прийшли і всі пішли в контейнер. Мексіки працюють там, і що робить Далі, що не робить Далі, абсолютно барабан. Вони сказали мені взяти його. Ми можемо лише побачити, що було зверху. Не знаю, що під горою сміття і меблів. Це може бути, що книга, підписана Dali, була не найцінніше, що кладеться в цьому маркері.

-img17---

Джерело: samsebeskazal.livejournal.com