Немає ліміту.

Знаменитості люблять конкурувати в краси і оформленні їх суконь. У відповідності з сексуальністю і жіночністю вони є всіма «депером» і «депером» з урахуванням експериментів з кольте. Не можна сперечатися, що це чудовий спосіб підкреслити результат стійких дієт, виснажливих тренувань, подарунок природи або пластичних хірургів. Як «глибокі» зірки можуть піти в самовираження і які можуть бути запозичені для особистого гардеробу, ми побачимо в цій статті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

р.

Почнемо з Vanessa Hudgens порівняно невеликою декольте на її класичний довгий чорний плаття. Актриса показала все необхідне.

Margot Robbie також є любов'ю глибоких декольте і класичні сукні. Хоча, на цій білій сукні Маргот не обмежувався однією глибокою декольте.

Emmy Adams прийшов до Золотого глобусу в сукні з глибоким вирізом і відкритою спиною, пришивається дизайнером Валентино.

Розі Мисливець з'явився в ретро сукні від Gucci, добре, глибока декольте. Я люблю класику Роббі.

Вікторія Beckham може дійсно дозволити будь-яку сукню, але вона завжди сукні зі смаком. Ось її інтерпретація глибокого блювоти.

Але Sandra Bullock віддає перевагу елегантному вбрання в стилі «Дуже» доповнюється глибоким, але акуратним вирізом.

І Кейт Худсон, наприклад, вирішив показати всі найбільшу кількість областей її тренованого тіла і приїжджати в сукню від Gucci з глибоким вирізом і парою інших вирізів в несподіваних місцях.

Карін Руател, колишній редактор журналу Vogue в Парижі, показав всім, як носити глибоку декольте без зносних суконь. У цьому випадку глибокий зріз вдало відволікає очей на правильні місця.

Нагрівач Graham також є вентилятором, що показує її форми. У цьому випадку вона вибрала, щоб остаточно зафіксувати очі на декольте, носіння красивого намисто. Але що я впевнений в тому, що бірюзовий колір актриси підходить її обличчям.

Відомий супермодель Gisele Bundchen, звичайно, навряд чи вдасться пройти глибоку декольте. І її блискучий стиль важко сперечатися.

Ну, звичайно, де без Дженніфер Лопес, коли мова йде про відкриті сукні? Щоб показати одночасно, і кольє, і ноги, і, в цілому, весь малюнок є для Дженніфера. Але це не плаття красиво?

Єссе J також гріхи з любов'ю для дуже глибоко, і в цьому випадку також широкий, вирізи. Площа замість тулуба. Вона, безумовно, зловила очей.

Andrea Riesborough приймала багато ризиків, що надягають цю сукню, в якій око не може ловити на що-небудь, але кольоровий.

Nicole Richie змішана веселощі з елегантність і муфта. Я думаю, що ці мереживні вуха мають їх чарівність.

Ось Emmy Adams знову. Цього разу в стилі «реконструйована онуматична сукня». Чому не стикаються з обличчям.

Наомі Харріс віддали перевагу наїві від відкритої сексуальності і вийшов в ніжний і елегантний плаття Burberry. Я думаю, що це успіх.

Але Шерідан Сміт, на мій погляд, переніс його. Модель вирізу зовсім не її.

Ніж Також вирішили спробувати глибокий V-подібний виріз, але трохи занадто багато з яскравості сукні, декольте втратили на такий жовтий фон.

І, нарешті, Тамсін Егертон, який, на мій погляд, досягнув її квадратний декольте набагато більше, ніж Джессе J.

Чи носити цей глибокий дражнити?