Elle Жінки в ТВ Знаменитості 2014: кто в чем?

Щороку американський «Жінки на телебаченні» і, як правило, кидає гучну партію з цієї нагоди. На додаток до традиційної демонстрації модних нарядів, вечірня програма також включає в себе презентацію глянцевих чохлів спеціального видання з зображенням сучасних телевізійних ікон. Зое Дешанель, Mindy Kaling і Allison Williams. Кожна з цих жінок красива своїми силами, і не потрібно сумніватися в їх акторському таланті на всіх - ТВ-шоу за участю цих акторів приносить глядачам велике задоволення.

Не гірше, ніж героїні вечора. Вибір чарівної акторки впав на повітряній коктейльній сукні J. Mendel. Незважаючи на ніжність тканин і ніжність колірних комбінацій, наряд було важко назвати солодко-карамель через сексуальні вирізи і незвичайний декор на вапно. Вузьке взуття з ременями продовжили пов'язувати тему плаття.

Р

Міні-плаття з міні-плаття від BCBG Maxazria відобразила на вечірці Kate Walsh. Незважаючи на простоту наряду і відсутність декоративних елементів, образ акторки виглядав цілісний і завершений завдяки ефектним чорним шкіряним сандалам Павла Андрія. Що стосується ювелірних виробів, то я консультую, щоб обмежити себе крилами сережками і дати великий намисто.

Приймав традиційну комбінацію «білих топ-чорних їх», Марія Меннос спробувала на ансамбль для вечірки, що складається з класичної спідниці олівців і вільного закороченого верху на тонких ременях. На відміну від класичної білої блузи або сорочки, цей верхній виглядає менш формально і дуже сексуально - в стилі гарячої Мері. Хочу звернути увагу на манікюр телеведуча – білий лак нігтів – головна тенденція майбутнього сезону моди.

Вирощування, Кернан Корфука переїхав з милих Miu наряд на незвичайні сукні Prada. Учора вбрання юної акторки поєднала стриману чарівність 40-х і спортивну шик сучасності. Не було без фірмового оздоблення кристалами, завдяки яким образ придбав нотку урочистості. Штани з товстим каблуком і невеликою сумкою атласу продовжували ретро тема образу.

Один з героїневих вечірок Mindy Kaling вибрав перевірений варіант безпрограшної гри для заходу - невелику чорна сукня від Badgley Mischka. Хоча наряд не схильний бути оригінальним, він добре виглядає на нестандартній фігурі актриса і прикрашає його. Я не можу сказати, що я дійсно люблю важке взуття на платформі як доповнення до цього легкого шифонового наряду, але рожевий і фіолетовий помада, освіжаючий вигляд, дивиться цікаво.

Американський Хорор Історія зірка Емма Робертс з'явився на вечірці, що надягає чорно-білу сукню з корсетним бодісом і вирізами. Основна ідея цього наряду була контрастною, яка видно у всіх його елементах - чорно-білих, геометричних ліній на вапно проти стрічок на спідниці, жіночий силует проти підкресленого сексуального дизайну. Червоний лак був ідеальним доповненням до класичного поєднання кольорів, в той час як взуття з фентезі ефективно підкреслюють оригінальний стиль ліфи.

Вишуканий образ був показаний до нас юною акторкою Claudia Lee - вона обурює чорним укороченим верхом з довгим рукавом і серединною спідницею з друком, що нагадує щітки щіток відомих вражень. Верхня і дно поєднуються один з одним відмінно, який не можна сказати про аксесуари - взуття з плести, зміяти шкіру зчеплення і великі алмазні сережки в цьому випадку не мають нічого спільного. Хоча хтось може мати абсолютно інший погляд на це.

Але Малін Акерман і з нарядом, і з стилізацією все в порядку. Її яскраве помаранчеве плаття Osman ідеально доповнюється незвичайними легкими сандалами і перлово-барвним зчепленням. Аксесуари вдало поєднуються як один з одним, так і з нарядом, додаючи лаконічний наряд оригінальності.

8624562

Принцеси, ймовірно, займають більшу частину гардеробу Bella Thorne. Цього разу юна актриса спробувала на ніжний жовтий наряд, доповнивши її замісними сандаліми пастельного рожевого відтінку. Сукня з маленькими драпірами, хоча не без оригінальності, але виглядає як ніби з паперу, і це, ви згодні, дивні. Слух з жилетами, призначений для розведення солодкої солодкості цього наряду, здається в цьому образі абсолютно відчужливим.

Відвідуючи свій улюблений ретро стиль, "Покрита дівчина" Zoe Deschanel спробував на сукні дольце & Gabbana. Родзинкою наряду стала ліфа автобусний ярус з мережною обробкою, яка блискає через світло тканину, завдяки якому наївний образ придбав особливу сексуальність.

Один з найуспішніших образів минулої ночі показав нам Марина-Елізабета Winstead. Асиметрична сукня Османа, в якій актриса з'явилася на червоному килимі, прикрашеному цікавим принтом, що зображені бонсаї дерева. Очистити лінії і незвичайний орнамент наряду не позбавив образу фемінності, але зробивши його життєздатним.

Р

Ще один дуже жіночний і ніжний образ, показаний на червоному килимі Jen Dewan-Tatum. Актриса обурює плаття в дусі 50-х, прикрашений ніжним квітковим принтом і незвичайними елементами орігамі. Як і багато знімків на вечірній захід, на відміну від хрустких ліній і делікатних деталей, а витончені сандалі і стразовий зчеплення відмінно доповнили поєднання.

Odette Annable в Paper London. Актриса віддала перевагу сексуальному ансамблю, що складається з укороченої вершини, вузьких штанів і класичного загостреного взуття - все в одній колірній гамі. Я дуже схожа на лаконічність цього наряду, хоча багата ягідна помада не буде зайвою в цьому образі.

до 1 2 3 4 5+

В кінці цього посту я хочу поділитися з вами, яка остання нічна вечірка була все про: обкладинки жінок Elle в телевізорі 4 спеціальної. Мій улюблений з Allison.

Ами Поелер

Р

Зі Дешанель

Розумний катування

Allison Вільямс