798
Оформлення стін
В одному з типових дев'ятиповерхових будинків були виготовлені ремонти – стелі були побілені, стіни були пофарбовані, і один з мешканців вирішив зробити «посадові» кольори вхідних стін трохи більш веселим і розписом. Після всього, як ви знаєте, живопис мистецтва на стінах робить сусідів акуратними і піднімає настрій дітей. Давайте подивимося, що вона зробила. Я жив у своїй типовій дев'ятиповерховій будівлі протягом 29 років і загальними коридорами завжди були в таких «хоспітальних» кольорів – синього або зеленого. У цьому році вони ремонтували вхід, ледь занурили ЗПП, щоб зробити стіни трохи більш життєрадісним кольором - в кінці вони отримали таку синю.
Квіти на сході і дитячий майданчик вже давно стоячи, і в цей час приходили до мене сусід-п'янсер і почали залити душу, щоб вони казали похмуру в нашій країні, якийсь вид скарбниці. У мене були такі думки
Я покажу вам прямо - У мене немає художньої освіти на ніразу, але було бажання і технічні можливості, тобто щітки і фарби (акрил для живопису на тканині і "Сніжбол").
І пішов він.
Я також захопив нашу собаку – Зверг Марту (хоча мій нефут сказав, що вона ніколи не мала таких білосніжних лап, і вона якось виявилася фігурою)
Ще одна ідея від Neta стала їжаком з яблуками. Син сказав, що деякий вид кримінальної картини - їжачки піонери
Квіти з фентезі метелики - деякі розумні психотерапевти обов'язково зателефонують щось нездорове.
Це вид, коли я залишаю квартиру.
І цей квітка відповідає виходу ліфта.
р.
Джерело: Grafi77
-img9---
Джерело: рибальська сітка
Квіти на сході і дитячий майданчик вже давно стоячи, і в цей час приходили до мене сусід-п'янсер і почали залити душу, щоб вони казали похмуру в нашій країні, якийсь вид скарбниці. У мене були такі думки
Я покажу вам прямо - У мене немає художньої освіти на ніразу, але було бажання і технічні можливості, тобто щітки і фарби (акрил для живопису на тканині і "Сніжбол").
І пішов він.
Я також захопив нашу собаку – Зверг Марту (хоча мій нефут сказав, що вона ніколи не мала таких білосніжних лап, і вона якось виявилася фігурою)
Ще одна ідея від Neta стала їжаком з яблуками. Син сказав, що деякий вид кримінальної картини - їжачки піонери
Квіти з фентезі метелики - деякі розумні психотерапевти обов'язково зателефонують щось нездорове.
Це вид, коли я залишаю квартиру.
І цей квітка відповідає виходу ліфта.
р.
Джерело: Grafi77
-img9---
Джерело: рибальська сітка