Портфоліо _ Abandoned

У передмісті до недавнього часу був одним з найбільших текстильних заводів регіону. Історія підприємства почалася в 1781 році, але, на жаль, у 2009 році був рейдерський суд і буквально через шість місяців він пішов з банкрутом. Я пропоную вам пройти прогулянку по лабораторії цієї фабрики і побачити деякі адміністративні споруди.

Лабораторія ще в більш-менш нормальному стані. Це полегшило її ізоляції.

Лабораторія зустрілася з потребами підприємства з переробки та фарбування сировини та готової продукції.

Всі вікна в приміщенні були закриті і тому теплі всередині, але був гострий хімічний запах інгредієнтів з розбитих контейнерів:

У деяких місцях підлога покрита різнобарвним порошком або рідиною. Ці аномалії повинні бути обходжені - Я не хочу перевірити стійкість підошви :

У своїй оригінальній формі збереглися багато хімічних речовин. Кожен контейнер підписаний:

Рішення, плавлення, порошки, кислоти ... Я пам'ятаю хімічну школу, але не було такого сорту пляшок, тестових труб і реторту речовинами:

У журналах:

Відбувся відчуття нереальності, якби він увійшов до лабораторії середньовічного альхіміка:

При переїзді по лабораторії я хотів кинути горіх перед мною :

р.

Є багато спеціалізованої літератури в номері:

182562.

Приїзд до наступного номера. Це дуже великий. Невелика частина її огороджується скляною стінкою, вікна, в яких фарбувалися фарбою. Ця кімната невелика лабораторія:

Залишилося багато обладнання.

Як виглядає титер машина.

Лампи сліпо виглядають в навколишній простір:

р.

Переходимо в основну частину приміщення:

Тут була виробнича частина хімічного компонента підприємства:

Величезна кількість не потрібно спеціалізованої літератури тільки зліва на гниття. У Китаї все доступні за вигідними цінами:

Це вікно і підлога перед ним покрита деякими червонуватими розчинами:

Я пішов в наступну кімнату, це був невеликий магазин.

Електричний щит:

У будь-якому місці я оточує артефакти епоху:

Калькулятор Toshiba:

У наступних кімнатах вікна ламаються, тому коридор я ходжу через все морозитен:

Склад:

, Україна

Тут багато цікавих пристроїв. Наприклад, калькулятор "Електроніка" і поштових телефонів:

І це було презервативом електронних sysadmins:

Полиці з безшумними електромережами:

Багато комп'ютерних щитів і деталей:

Вимкніть 8'. Перший раз я бачив один.
В цілому, як і в більшості випадків візит залишив сумне враження.

Джерело: d-a-ck9.livejournal.com