Іноді є оповідання, після чого потрібно лише сказати: «Це доля».
1,1 км П'ятий вдарив автобусом секунди після robbery
У травні 2011 року в Колумбійському капіталі Богота, атакуючий спробував взяти на себе мобільний телефон жінки. Після короткої боротьби він спробував втекти, проте, взявши лише кілька кроків, він раптом потрапив на автобус. Все, що було захоплено камерою відеоспостереження, і відео потрапила в різні медіа.
2. Військові виплати за забруднення навколишнього середовища
Рон Поір'єр, який працював у 1970-х роках як радіотехніка в Camp Lejeune Marine Base в Північній Кароліні, приймав, що протягом тих років Військово-Морський флот розмістив сотні галонів токсичних розчинників в море. Хімічні речовини, в свою чергу, випустили в питну воду. Рак, з якого Рон загинув в травні 2013 року, був одним з хвороб, викликаних водними токсинами, які постраждали від місцевих жителів і морських речовин. До своєї смерті Рон розповів Асоційований прес, що він вважав його хворобою свого роду помста, підготовленого до нього долею.
«Я сподіваюся, що всі жертви будуть усвідомлювати, що я не знаю, що я робив. й
3. У Чоловік, який зробив непоганий раптом знаходить $40.
«У мене був час в житті, коли я постраждав від безсоння і тримав ночі, щоб сісти біля ліжка. Одного разу в 6:30 ранку я пішов в супермаркет і я бачив бездомний чоловік на шляху. Так я купила деякі гамбургери, розігріли їх і давав їм цей деститут чоловіка. Тоді я пішов в інший магазин.
Парковка автомобіля і відкриття автомобільних дверей, я виглядав вниз. Що ви думаєте, що я бачив там? На тротуарі з'явився новий $20. Я думав, що це було смішно, але що дійсно застрягло мене, що коли я пішов з магазину, я знайшов ще 20 доларів в одному місці. Я перевірив свій гаманець, але попередній $20 все ще там.
4. У Стінгі сплачують двічі
«Я колись купив дві газети і тільки оплачений. Коли я спробував відійти, я помітив, що край моєї сорочки застрягнув у засмагленому вікні газетної машини. У машині було вставляти додаткові 25 центів. й
5. Умань Добре заходить на стократ.
"Мій син і я пішов в магазин, щоб купити його ще одну консольну гру. На виїзді перед нами була жінка, яка була явно дуже засвідчена, тому що її картка не була прийнята, і вона не мала нічого купити формулу для свого малюка. Моя сина була настільки зачарована її коханою дитиною, яка повернула гру і запропонувала жінці платити за придбання. «Ваша дитина потребує більшого живлення, ніж я зробив на Зомбі рослини», - сказав мій син. Моє серце заповнилося гордістю за нього, тому я вирішив купити його гру.
Як ми залишили магазин, незнайомець зловив нас і подав мій син конверт, запитуючи його, щоб відкрити його тільки в домашніх умовах. Який сюрприз ми були, коли ми відкрили конверт і побачили $100, який супроводжувався заміткою "Ви заслуговують його, юнака".
6. Жнівень Подаруйте і ви будете винагороджені.
«Це був період у моєму житті, коли я був тільки розробником меблів, і мій зарплата було достатньо, щоб сплатити рахунки. Не було нічого купувати їжу.
Я не можу продати нічого. Це був кінець дня і мій дохід був нульовим. Одна літня пара пішла навколо магазину, що шукає телевізора. Інші продавці не хочуть зв'язатися з ними, тому що вони знали, що старші люди катували їх з довгими питаннями, і в кінці, купивши щось за $100, тоді як дохід продавця буде тільки $2.
Тоді я думав, можливо, якщо я можу продати все сьогодні, то, можливо, мій удачий повернеться до мене. Так я продаю чоловіка 2 телевізори. Вони хотіли використовувати послуги меблевого колектора, і незважаючи на те, що наш магазин надав таку можливість (за додаткову плату звичайного), я взяв, і волонтери, щоб зібрати їх стенд безкоштовно, за умови, що вони забере мене в кінці дня. Що ми вирішили.
Коли я знайшов себе в своїй прекрасної квартири, я відразу відчував апетитний запах, що надходить з кухні і спробував ігнорувати його (не було легко, тому що я з'ївся майже нічого на 3 дні). У 3 години я закінчив роботу.
Однак стара леді не дозволяла мені йти так легко - вона взяла мене на кухню, сіла на столі і подається мені новозварена смажена яловичина. Це було краще, ніж всі гроші в світі! Після того, як я не з'ївся домашньої їжі, спеціально підготовленої для мене для того, щоб навіть сльози приходили до мене. Я був вдячний і вдячний старій дамі, і вона подала мені конверт. З радості, що я був таким чином переповнений, що я нарешті закохався з повним шлунком сьогодні, я повністю забув про нього. Коли я відкрив конверт вдома, я знайшов $100 і cried.
Після цього інциденту, після того, як працює менеджер з продажу, я завжди намагався допомогти людям, не дивлячись на переваги у великих покупках. І ви знаєте, що це допомогло мені, а потім я отримав кращу роботу.