10 неймовірних історій, які підтверджують існування психічних здібностей

Хоча деякі психологи та природні вчені лікують психічні здібності з великим скептиком, багато хто вважає, що є щось.

Оксамитовий випускник і автор науково-психологічної Феномени: погіршення будівлі скептицького Кріса Картер цитує два опитування, що показують, що більшість вчених вважають такими здібностями.

Більше 500 вчених взяли участь в одному з опитувань. 56 відсотків з них вважаються психічними здібностями людини, які мають бути «сталеним фактом» або визнання їх існування як «висока ймовірність». У цей час 67 відсотків респондентів вважають телепатією або «проблемним результатом». й

Нижче ви знайдете кілька випадків психічних здібностей, деякі з них досить відомі історії з минулого, а інші були відхилені від різних соціальних медіа.

1,1 км Прогулянка в піці

Я працював в маленькій піцерії і в одному місці я відчув, як я був про вмирати. Неймовірне почуття близькості. Я пішов додому і відразу відчував себе краще.

У той же день піцерія атакувала і робила, вказуючи гармату на робітників.

2,2 км Своєчасна хістерія

Я був про те, щоб залишити будинок з моїм 3-річним сином, і він мав жахливу танту. Він не хотів, що він не виходив, тому що він не хоче померти. Через десять хвилин відійшло, і він готовий виїхати.

А коли ми залишили будинок, ми побачили страшну аварію на дорозі прямо перед нашим будинком – просто місце, яке ми повинні пропустити, якщо не для цього раптового хістерії.

3. У Маленька мрія дівчини

Маленька дівчина Еріл Джонс продемонструвала свою смертність, а також смерть її однокласників, що сталося в Уельсі в жовтні 1966 року.

«Я там з Петром і червень». Через кілька днів, 20 жовтня вона переглянула мрію, в якій її школа була вся чорна і пуста.

Наступного дня 21 жовтня 1966 р. найгірші землі У результаті розпаду лагського кремнію на околиці Еберфана, які покрили школу, поховали 116 дітей. П'ятирічний Джонс був знайдений поруч зі своїми однокласниками Петра та червня.

4. У The Road to Freedom від Harriet Tubman

Харріет Тубман був відомий для провідних сотні рабів до свободи в 19 столітті. Вона сказала, щоб мати бачення, які дозволили їй безпечно уникнути всіх небезпек. Вона побачила себе і її підопічним підходом до іншої пастки заздалегідь і змінені маршрути своєчасно.

5. Умань Протихіпація аутологічної дитини

Я працюю з аустичою дитиною, яка використовувала для обговорення себе в третій особі. Одного разу, в той час як я купив його, він почав говорити, "Прийміть мами, його мама приїжджає..."

Я подумав, що її мама попередила її про те, як приїжджати до того, щоб його приїхати. І сказав, що, як сина, Я зустрівся на її неймовірний приїзд, до якого жінка відповів, «Я не сказав йому нічого. й

І вона сказала, що вона була їзда в один день і вона розмовляла з сином на телефоні. Він сказав їй бути обережним «повідомлення оленя». Вона не приділила багато уваги до неї, але вона сповільнилася тільки в разі. Через хвилину оленя знизився на дорозі вперед - про місце, де було б не сповільнено.

6. Жнівень Нічний відпочинок

Найгірший сон мого життя, коли я бачив мій батько. Не була картина в цьому сні. Складається з пишності і темряви. Але почуття мрії було так...

Я відчував в кожній комірці, що мій батько пішов. Не будемо говорити мені знову. Як багато своїх планів не будуть вірними, скільки надії не прийдуть.

Я починав так гучно, що я прокинувся. Я був захоплений. Я був струнким. Я думав, що він дійсно помер. А потім почув його хропіння за стіну. Я нарешті зрозумів, що це просто мрія і зіткнеться з рельєфом.

Через два тижні мій батько помер раптово.

7. Про нас Профетична мрія Абрахем Лінкольна

На річці Королева заспівала кілька днів. Він мріяв, що він був у Білому домі, де відбувався урочиста церемонія. Лінкольн попросив одного з охоронців, які поховані. Він відповів.

8. У Дивовижний знак, який з'єднує мрії і реальність

Коли я був у старшій школі, я мріяв про п'яти-долларовий фіолетовий рахунок. На лицьовій стороні фіолетового був фон, а на спині в кутку - великий фіолетовий номер 5.

Я прокинувся і думав: «Що абсурдний сон, чому гроші так дивні за кольором? й

Через кілька місяців я працюю касіра, і один день літня жінка прийшов в магазин і подав мені п'ять доларів. Я помітив невеликий фіолетовий відтінок банкнот і очі. Я мухав вексель і побачив великий фіолетовий п'ять на спині.

9. Навігація Чудова мрія про вибух Challenger

Коли я був малюком, я мріяв, що я пішов поза і побачив натовп людей. Вони дивилися на небо, вказували на величезній вогнестійці і кричав. Не один пояснив мені, що сталося, і коли я прокинувся, я думав, що він повинен був великий приліт.

4 квітня 1983 р. відбулися трагедії Challenger. Фото вибуху на новинах були точно такими ж, що я бачив уві сні.

10. "кремовий" бачення

Я, якось мав бачення про тісний друг нашої сім'ї.

Я бачив його в воді, зіткнувшись. Він був страшний і я намагався отримати цю картину з моєї голови. Тоді я мав ще одне бачення – він лежав в ліжку, пригнічений, з коляскою поруч.

Це був щось дуже яскраве і я ніколи не відчув нічого, як це раніше або з тих пір. Я сказав, що мій мама про це, і я пам'ятаю, намагаючись переконувати її, що щось погане було, щоб стати нашим другом.

Через 15 років він випадково поїхав в воду на пляжі і зламав його хребта. Він майже поїхав, тому що він був паралізований і не може виходити з води. Він зараз кріпиться до колісного крісла.

Джерело Ваш текст за посиланням. й