1026
Чужий бази на місяць
Цікавий об'єкт, що складається з семи об'ємних точок, стала реальною таємницею до науковців. Чи є вона частина чужорідного корабля, розташованого під пилом місяця, або секретної місячної бази, на якій люди розташовані?
На карті місяця з Google зафіксовано трикутний аномалія, навколо якого виникали різні теорії, записані на карті місяця. Він має ряди семи світлоподібних точок по її краю, які можна помилитися для відчуження бази або космічних апаратів.
Двосторонній трикутний об'єкт на поверхні місяця був відкритий дослідником імені ВовForReeel, який пізніше опублікував відео на YouTube. Для перевірки існування таємничого об’єкта, кожен знайде щось нове. координати Google Moon 22042’38 0.46 N та 142034’44 0.52 E. «Я просто дивний кратер чи це щось інше?» Цей об'єкт існує, він не підроблений, і я не знаю, що це є. Я не знайшов нічого подібного в будь-якому з інших кратерів."
За даними Tech та Gadget News, Веганський об'єкт фактично схожий на край величезної трикутної космічного корабля, який схожий на все-секретний стелс літака, але набагато більше, ніж будь-який літак, коли-небудь побудований на Землі. Аномалі настільки величезний, що це може бути місячна основа, яка використовується як зберігання і запуску об'єктів відчуження.
Цей же користувач YouTube стверджує, що знайшли схожу таємничу структуру на Землі, підкоривши лід в Антарктиді. Гра світла на космічних органах під час зйомки призвело до неймовірної кількості звітів про існування позаземного життя в нашій сонячній системі. У листопаді паранормальні дослідники виявили залишки викопаного ігуана на поверхні Марса.
Джерело: fedpost.ru/sobytiya/44593-na-poverxnosti-luny-obnaruzhena-baza-prishelcev.html