1038
Прийміть себе.
Одного дня цар прийшов в сад і побачив змерзаючими і вмираючими деревами, кущами і квітами. Дуб сказав, що вона гине, оскільки вона не може бути як високорослі, як сосни дерево. Повернувшись до сосни, король знайшов його падіння, тому що він не може дати винограду, як виноград. Вена загинув, тому що вона не могла цвісти як троянду. Незабаром він знайшов рослину, яка радує серцем, цвітінням і свіжим. Після сумніву він отримав наступну відповідь:
- Я збираю його за надану, тому що коли ви кладете мене у в'язниці, ви бажали радість. Якщо ви бажали дуб або виноград або троянда, то ви будете посадити їх. Я думаю, що я не можу нічого іншого, ніж що я. Я намагаюся розвивати свої найкращі якості.
Ви тут, тому що саме те, що вам потрібно. В іншому випадку хтось буде тут. Ви є втіленням щось особливе, щось важливе, що дуже важливо. Чому ви повинні бути Будда? Якщо Бог хотів ще один Будда, він буде виробляти стільки Будда, як він хотів. Але він створив тільки одну Будду, яка досить. Він не створив ще одного Будди або Христа. А замість цього він створив вас. Подумайте про те, скільки уваги Університет приділяв Вам!
Ви вибрали, не Будда, не Христос, не Крішна. Їхня робота виконана, вони сприяли їхньому існування. Тепер ви тут, щоб допомогти. Шукаю тебе. Ви не можете бути будь-яким іншим. Якщо ви не приймаєте себе.