Зачіски з усього світу

В одному з останніх тем я розповідав про наймодніші зачіски і стрижки весни і літа 2014 Однак, можливо, хтось не схожий на «нормальність» представлених опцій. Ось чому, і для цікавості, звичайно, я підготував список самих незвичайних зачіски з усього світу. На додаток до цікавого, стаття підходить для тих, хто хоче радикально змінити своє зображення.

Почнемо з панк. Зачіски в цьому стилі вже давно не було нічого нового і не незвичайного - поголені віскі у дівчат можна побачити порівняно часто. Але як зробити ці зачіски, наприклад, жіночий є дійсно проблемою. Давайте подивимося, як дівчата з усього світу роблять свій панк стиль дійсно незвичайним.

Отже, «панк» в червоному кольорі з довге волосся. Підходить, якщо у вас вже є довге волосся і ви не пошкодуєте їх гоління. Але що не елегантно?

І ось класичний панк. Рукерчіф навколо шиї, шкіряна куртка. Вам подобається цей стиль? Тоді варто спробувати! Вважаю, що моє волосся буде рости протягом тривалого часу.

"П'яні" для стильних і трохи "брутальних" блондинки. Хоча ви згодні, не страшні зачіски і навіть, досить, досить. Один мінус для всіх зачісок з гребінцем вгору - ви дійсно повинні запасатися на пару кілограмів укладних інструментів.

І ось панк з дредлоками. Дредлокони є загальними для нас, але якщо ви також поголені віскі ... Я б сказав, що для такої зачіски потрібно бути дуже сміливою дівчиною.

Ще один приклад милий панк. На мій погляд, цей варіант підходить навіть для роботи в офісі. Вже не в банку, але ви можете практично напевно приїхати в університет з такою зачіскою.

Нарешті, ще одна «оригінальна» панк з кілограмом зачіски і надміцним мусом для укладання. Стиль: Індійський.

В цілому, якщо вам подобається стиль Mila Cyrus або Rihanna, то панк для вас.

Перейдемо в розділ, який не можна назвати інакше, ніж бульйон квітів.

Отже, якщо ви не хочете поголити віскі, а потім чекати волосся, щоб виростити назад, ви можете просто вибрати оригінальний колір. Особливо добре для поточного часу року, коли все навколо це настільки сірий і нудний.

Три кольори розводять до успіху. Хто хоче перевірити? На мій погляд, поєднання кольорів в обох випадках дуже позитивне.

р.

Комбінація чорного і білого кольору - класика. Ти ще думаєш? Далі для вас є наступний фото.

Чекати...

і реальність. Не дуже різні.

Ось хороший стрижка для наступного кульки маскарад. Або аніме партія. Для чогось незвичайного. Як це?

Як залишити один колір? Якщо колір бірюзовий ...

3610Р. 4200Р.

або рожевий Цікаво, що ти не думаєш?

І трохи менше кольору. Але все ж, барвисті зачіски.

Рожева коса в стилі «панка», з металевими вставками. Обов'язково перед сном.

Ось фіолетові варіанти. Ретельно, колір специфічний, не підходить для всіх.

р.

І тепер деякі зачіски для тих, хто не готовий мати волосся кольоровою фуксія або морською водою. Я не готовий. Тому мій будь-який розділ: «нормальний» незвичайні зачіски.

Ця зачіска може бути розроблена практично на будь-якому волоссі і зліва, фактично, в будь-якому кольорі. Складність: висока. Проблеми з волоссям: багато. Але цікаво.

Що про друк волосся? Я ніколи не чув про це до. Подаруйте мені деякі поради, як зробити ці зачіски.

570177 р.

Стиль ретро. Він ніколи не втрачає свою унікальність. Підходить всім. При бажанні такі «шупи» можна зробити на волоссі середньої довжини.

Крім того, можна просто пофарбувати кінчики волосся в контрастному кольорі. Поради, при бажанні, завжди можна різати. Немає проблем з цим волоссям. Дуже оригінальний.

Але такий пуховик на голові тільки отримає власників дуже маленьких локонів. Стиль Афро.

Фото: Готичний стиль. Від готики, проте, можна позбутися від того, а потім буде просто милий «роги» волосся. Підходить всім.

Щоб бути чесною, я не маю ідеї, як ця дівчина отримала таку плоску площу на її голові. Звісно, вони використовуються деякі форми. Але якщо хтось навчається робити це, я хотів би дивитися відео YouTube. Дуже оригінальний.

І нарешті, досить лука замість волосся. Дуже «нормальний» зачіска.