В одній зі своїх недавніх тем я розповіла про наймодніших зачісках і стрижках весни і літа 2014 року. Однак, можливо, комусь не сподобалися «звичайні» представлені варіанти. Саме тому, і для цікавості, звичайно ж, я підготувала список найбільш незвичайних зачісок з усього світу. Крім допитливих, стаття підійде і для тих з нас, хто хоче кардинально змінити свій імідж.
Почнемо зі стилю «панк». Зачіски в цьому стилі давно не новина і не незвичайні - поголені скроні у дівчат можна побачити відносно часто. А ось як зробити ці зачіски, наприклад, жіночні - це дійсно проблема. Давайте подивимося, як дівчата з усього світу роблять свій «панковий» стиль по-справжньому незвичайним.
Так, «панк» в червоному кольорі з довгим волоссям. Підійде, якщо у вас вже є довге волосся і ви зовсім не проти його поголити. Але хіба це не елегантно?
А тут, скажімо так, класичний «панк». Шарф на шию, шкіряна куртка. Вам подобається такий стиль? Тоді варто спробувати! Хоча потрібно мати на увазі, що волосся потім будуть дуже довго відростати ...
«Панк» для стильних і трохи «брутальних» блондинок. Хоча, погодьтеся, це зовсім не жахлива зачіска і навіть, скоріше, симпатична. Одним з мінусів всіх зачісок з гребінцем вгору є те, що вам дійсно доведеться запастися парою кілограмів стайлінгових засобів.
А ось і «панк» з дредами. Дреди для нас вже звична справа, але якщо ми ще й поголимо скроні... Тоді я б сказала, що для такої зачіски потрібно бути дуже сміливою дівчиною.
Ще один приклад «милого панка». На мій погляд, такий варіант підходить навіть для роботи в офісі. Напевно, не в банку, але в університет з такою зачіскою можна майже напевно прийти.
Наостанок ще один «оригінальний» панк з кілограмом лаку для волосся і супер-сильним мусом для укладання. Стиль: індійський.
Загалом, якщо вам подобається стиль Майли Сайрус або Ріанни, то "панк" для вас.
Перейдемо до розділу, який можна назвати тільки буйством фарб.
Отже, якщо ви не хочете голити скроні, а потім чекати, поки волосся відросте, можна просто вибрати оригінальний колір. Особливо добре це для нинішньої пори року, коли все навколо таке сіре і тьмяне.
Подейкують, що три кольори принесуть удачу. Хто хоче перевіряти? Хоча, на мою особисту думку, поєднання кольорів в обох випадках дуже позитивне.
Поєднання чорного і білого є класичним... Ви все ще так думаєте? Тоді наступне фото для вас.
Очікування...
і реальність. Не дуже відрізняються.
А ось і непогана зачіска для чергового балу-маскараду. Або на аніме-вечірку. Ну, за щось незвичайне. Як вам так?
Як щодо того, щоб залишити лише один колір? Хоча, якщо колір бірюзовий...
або рожевий... Виходить цікаво, чи не так?
І трохи менше кольору. Але все ж, різнокольорові зачіски.
Рожева тасьма в стилі "панк", з металевими вставками. Обов'язково розплітайте його перед сном.
А ось варіанти з фіолетовим. Будьте уважні, колір специфічний, підходить не всім.
А тепер кілька зачісок для тих з нас, хто не готовий мати волосся кольору фуксії або морської води. Особисто я, наприклад, не готовий. Тому мій будь-який розділ: «звичайні» незвичайні зачіски.
Таку зачіску можна оформити практично на будь-яке волосся і залишити, по суті, в будь-якому кольорі. Складність: висока. Проблем із зачіскою: дуже багато. Але це цікаво.
А як щодо принта на волоссі? Я ще ніколи про таке не чув... Поділіться своїми порадами про те, де роблять такі зачіски.
Ретро стиль. Ніколи не втрачає своєї унікальності. Підходить для всіх. При бажанні такий «чуп» можна зробити і на волоссі середньої довжини.
Як варіант, можна просто пофарбувати кінчики волосся в контрастний колір. Кінчики, при бажанні, завжди можна підрізати. І ніякого клопоту з такою зачіскою не виникає. Але він дуже оригінальний.
Але такий пушок на голові вийде тільки у власниць дуже дрібних кучериків. Стиль «афро».
На фото: готичний стиль. Можна, правда, позбутися від готики і тоді залишаться просто милі «ріжки» волосся. Підходить для всіх.
Чесно кажучи, я навіть не уявляю, як цій дівчині зробили такий рівний квадрат на голові. Судячи з усього, вони використовували якусь форму. Але якщо хтось навчиться це робити, я із задоволенням подивлюся її відео на YouTube. Дуже оригінально.
І, нарешті, симпатичний бант замість волосся. Дуже «звичайна» незвичайна зачіска.