Євген Цветков

У Тульській області в с. Гремиах є одна невелика лікарня. Люди різного віку живуть там, переважно літніх людей. Але ми називаємо це місце для годування будинку, тому що насправді вони є назавжди ... і ніхто не брати їх, а точніше є хтось, але це не тому, що вони подрібнили їх, щоб прийняти їх назад ... На жаль, його ім'я. Я хочу, щоб ви пам'ятаєте цю назву. Коли ви входите в стаціонару, вона стає пишною і поганою від страшного запаху. Немає, це не так, що вони не очищають його, це просто з тими ремонтами і умовами - це неможливо інакше. Зарплата медсестри коливається від 4 до 7 тис., і вони не перевертають носи від старих людей, що падають в штани, крім того, вони можуть навіть тримати їх рукою і шкодувати. Ведуться госпітальні резиденти і тільки звичайні люди, є артисти, співаки, поети. Зателефонуйте. І ніхто не хоче, щоб вони всі. Немає держави, без сім'ї. Наша допомога - це крапка в океані, незалежно від того, скільки ми намагаємось окрасити своє життя, ми не замінимо тепла сім'ї, ми не будемо дарувати турботу, що син повинен дати батька або брата до сестри.
Що ви скажете на сліпий дід, який просить, «Чому мій син?» . ?

У цих місцях завжди є те, що лякає і лякає. Багато людей не йдуть, кажучи, я не можу дивитися це. Перші поїздки теж важко для мене. Коли Дядько Kohl помер, я занурила половину ночі в свою подушку. Він не мав часу дивитися на світ і в нас, хоча коли ми говорили, він здавалося бачити нас, скільки він відчував нас. Але ви стаєте міцніше. Ви знаєте, що вам потрібно зачепити зараз, а не торкнутися. Це ваша місія ...

Євген Цветков Звичайний дядько, як багато рітків, не помітний. Він любить грати гітару і співати, попросив дівчат, щоб принести його гітару і дати йому грати. Він був таким щасливим. На одній поїздці ми дізналися, що він пройшов Чечен... А тітки – медсестри розповіли про нього, що він постійно розповідає про дітей, про те, як вони заспокійливі пісні, свята, що вони вдаються до нього і разом готують святкові костюми, цілі вистави і виконують десь в місцевому будинку культури. Скажіть, що діти живуть на 3-му поверсі цієї лікарні. Тільки ця лікарня не має третього поверху і ніколи не має.

Сьогодні я побачила свою картину в новинах, що в групі EMERCOM. Ось що це сказав: У селі Грем'ах (Тула обл.). У воду зламали лід, і сини впали. У цей час ходив по дам. Відчуття того, що було неправильно, Євген, без зцілення, подрібнюється до допомоги. Він забрав дітей з отвору і змусив їх втекти до с. Євген витягнув з води близько тридцяти дітей. Через деякий час виснажений вітрильник втратив свідомість і місцеві рибалки взяли його до лікарні. Не встигнути врятувати чотири дітей, які здійснили струм.

Дядько Женья, ми обов'язково приїжджаємо до нас рідною Грем'ячевської лікарні. Ми подаруємо вам апельсини та дякуємо за 30 дітей. До 30 сімей. Для 30 життів.

Володимир Путін, я розумію, що зараз важливі речі, наприклад, вирішити, скільки мільярдів витрачати на Олімпіаду. Але скільки я хотів би, щоб ви пам'ятаєте в психіці країни, яка вам дійсно потрібно доглядати.

й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное