1296
Всередині будинку англійської
Глибоко в серцях, англійські плюшевці розуміють, що це не нормально для людини, щоб не в змозі бути частиною з речами. Побачивши фотографії Паули, деякі з них були вражені, вони не вірили, що картини були їхніми рідними, тому вони звикли до гір речей і ягняти.
Деякі з тих, хто прийшов до групи, були змушені залишити свої будинки, тому що вони більше не могли боротися з їх сміттям.
Паула говорить, що деякі з людей, які я фотографував, були дуже сором'язливі того, що сталося в їх будинку. Вони мають гарну роботу і хороший рівень життя. Для них було нестерпним.
Коли щось перерву, скажте, плита або пральна машина, вони не можуть викликати ремонтника і все залишається таким же.
Я не можу уявити, як можна використовувати деякі з своїх «колекцій», але це здавалося б, очевидно, до них, що вони будуть приходити в руки і повинні зберігатися.
р.
В той час як деякі з них захопили, інші відчували, що все було для замовлення. Мес став невидимимим до них. І було лише мої фотографії, які відкривають очі на очевидні, що вони не могли бачити ліс за деревами. Одне з них не вірило, що картина була свого будинку.
Нещодавно в Діагностичній та статистичній ручці психічних розладів в Англії, стан був класифікований психічним розладом, що не є однією з умов обсесивно-компульсивного розладу (OCD), і було визнано, що не було належного лікування.
Група, яка зустрічається в Лондоні, є першим з свого роду і дає допомогу і поради учасникам з різних країн, які намагаються боротися з їх печаном для накопичення.
й