З Нової Зеландії був дуже загадований, коли він несподівано спійманий повністю прозорий морський тварина, що нагадує креветку.
Штуарт Фрасер був риболовля з синами Кохен і Фінн 43 миль на північ від Карісарського півострова, коли він відмітив прозору істоту, що плавала майже на поверхні.
М. Фрасер каже: "Я був чудесним, якщо я повинен зловити його, але приурочився, і я вирішив взяти більший погляд на нього." На дотик істота виглядала як желе, і всередині нього був невеликий апельсиновий кульок. Ми не думали, що це було, ніколи не бачив нічого подібного.
Дебора Крікнелл, голова дослідницької команди на національному морському акваріумі, Плимут, говорить, що це, ймовірно, Сапа Максіма.
Павло Кокс, фахівець з публічних відносин Національного морського акваріума, сказав: Трохи відомо про цей вид. Вони зазвичай живуть в холодних водах. й
«Ця бочка-подібна істота живиться на фітопланктоні. Вони можуть жити окремо або в групах. Як і інші беззахисні істоти в океані, вони майже прозорі, дозволяючи їм залишитися менш помітними для своїх ворогів. й
3610Р. 4200Р.
English, Українська, Français...
-img4---
Джерело: www.dailymail.co.uk