696
Підписатись й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сьогодні в магазині звернулася увага до мого бабуся - за довгий час вибирали консервовані продукти дешевше. Я помітив, що в плюс 2 градусів вона була в гумових тапочки. Він прийшов, стояв поруч з нею, допомагав боротися з цінними тегами, потім привели навколо магазину, кинув все в кошику, що прийшла по ній) Ми придбали її повну корзину крупи, і вона розім'ясувала: «О, нехай не дасть мені в касовому реєстрі, вони знають, що я не маю грошей». Коли я зрозумів, що це не жарт, що я буду платити за все, і що я міг би прийняти все, що вона хотіла, я взяв масло і рис. Масло і рис!!! Який будинок не з продуктів, щоб зрозуміти, що ще потрібно взяти, виявилося, що в будинку немає нічого. Коли я кинув пару шоколадних барів в кошик, така дитяча радість з'явилася в очах... сестра 3 років має однакові очі, коли шоколади допускаються їсти... Бабця любить шоколад дуже багато, тільки тут купити його протягом 6 років. Я не знаю, що робити, поки вони збирались до касового реєстру – вона відмовилася приймати крупи, потім вона каже: «то скажеш мені, що ти мій нефрит, інакше ми не будемо допускатися на виїзді», а потім подякував і закріпили. Так як вона була так боятися касового реєстру, я дуже зацікавився пошуком фрикака, який, один раз - не пропустити її на касі з нею - потім покупка: 2 консервованих продуктів і хліба. 120 рублів. Вона не залишила будинок в місяць. Їжа консервована їжа, вона виграла пару днів тому. З такими блискучими очима вона розповіла мені: Ви знаєте, мій син, коли я пішов з дому, Я попросив Отця Небеса, щоб відправити мені 100 рублів для їжі. Коли я знаходжу гроші на дорозі і ви купуєте мене, що ви купуєте. Я збираюся і я соромлюся. Я взяв його додому, підібрав крупу. Вона живе в будинку бізнес-класу - цегляні вежі на перетині Ленінського та Удалцова. Сюрпризований. Виявилося, що квартира отримала після знесення п'ятиповерхового будинку, що стояв на цьому місці. Живий з сином. Мій син помер 6 років тому і був лівий самостійно. І ось що цікаво - адже в будинку багато заможливих людей живуть, вони знали сина, дивляться, що бабуся довго жив окремо і прогуляється восени в тапочки, які не їсти нормально ... Підібрали крупу, прогулялися в квартиру. На підлозі картону всі побутові прилади розірвалися на кухні (як видно, що він був розірвав з кухні і боковини кухні зламаються). Вона пояснила, що це сестра-в-право і бабуся сестра разом відразу ж після смерті сина зняла всі меблі, все обладнання і більше не з'являються – вони чекають бабусі, щоб подбати про квартиру. Побачити, що вона мала на столі. Я розумію, грубо, чому пенсійні гроші недостатньо для їжі - це причастя в цьому будинку, консьєрж (три не давати гроші) і так на витрати 2 рази більше, ніж в п'ятиповерховій будівлі, а інший житло для мого бабуся не, для обміну квартир страшно - літніх буде вбито, потім обдурити, в цілому, немає шансів змінити квартиру. Неважливо. Важливо, щоб ця нещадна корзина виробів, яку вона прослужила протягом місяця досить для 2000 рублів. 2,000 fucking рублів! У 19-поверховій двоповерховій бізнес-класі люди не можуть працювати разом, щоб зберегти Бабця від голодування до смерті. І бабуся, що вона є! Працює в Центральному науково-дослідному інституті Космонавтики (це так називається), дослідник, кандидат наук. Я використовую для співу в Big One. Я шукаю фотографії з молодого віку - що красива жінка! І такий старий вік... Її сестра називає кожні шість місяців, щоб побачити, якщо вона мертва або ні. І кожен раз «відносний» слухає, що бабуся ще живий, лікує її і висить. Вона має онука, дочка-в-право, яка також чекає її залишити нам. Всі права, родичі, ви повинні чекати. Бабця гона відмінно підійде. Їжа, одяг, і санаторій підуть, і ви ебатьери будуть вижити, я спробую. Я чув так багато хороших слів... Я не знаю, що робити – або подякувати, або не затримувати, або ставити. Непристойна зупинка на сонці. Він повернув додому, відкрив FB, відразу ж побачив опис подібної ситуації в магазині (екран з сторінки Олени Данко), знову переконаний, що ситуація була просто ахтунгом. У будинку, де всі сусіди знають, що людина зловживала, і кожен має можливість продовжити життя бабусі без процідіння на бюджет. Німець надає шати. Не подобалось, Лікарі прийдуть і влаштовують якось і немає особи. Людина працювала на космоноетику, розробила начинку апарата, на якій було відправлено Гагарін. Що б. Він порушить до смерті і ніхто не піклується. Друзі, в кінці цього довгого тексту, у мене є один запит: ми платимо за свої кошики кожен раз, ми бачимо бабусі в магазині. Ви бачили ці кошики? Вони отримають максимум 300 рублів. Сьогодні Вера Дмитрієвна потрапила в магазин з 60 рублів. Ми просто придумаємо, кидаємо Бабця в кошику для годівлі і сплачуємо при оформленні замовлення. 500-1000 рублів для тих, хто не має нічого в моїх друзів, і для бабуся, які ви допоможи, можливо, питання життя і смерті. Тепер я думаю про те, як запустити онлайн кампанії на цій темі.
Автор цього повідомлення Каміль Магомєдов. Я запитую всіх тих, хто не байдужий - допомогти з поширенням цього повідомлення! ми отримуємо старий. і ми не знаємо, що це буде - наш старий вік ...
Джерело: БлогНовини.am
Автор цього повідомлення Каміль Магомєдов. Я запитую всіх тих, хто не байдужий - допомогти з поширенням цього повідомлення! ми отримуємо старий. і ми не знаємо, що це буде - наш старий вік ...
Джерело: БлогНовини.am