Продовжуємо нашу розмову про модні стрижки і зачіски, які тут. У попередній статті ви можете вибрати стрижку, яку вам подобається, але якщо у вас немає бажання вирізати волосся, то ця стаття розповість про наймодніші зачіски 2014.
Отже, дизайнери цього року радять носити низькі хвостики і прикрасити зачіски додатковими аксесуарами. Що це виглядає тут...
, Україна
Низькі хвости.
Показати Altuzarra. Погані дні для наших зачісок. Не насипность, гроди розчісування високих хвостиків і кладок з кілограмами. Сьогодні найбільш поширені низькі хвости моди. Закріпіть волосся на рівні шиї і додайте трохи волосся глянцевий спрей, щоб отримати повністю шикарний вигляд.
(доб. 1)
Ось більше від Altuzarra. Сама річ про низький хвіст. Якщо у вас є червоне волосся, додайте червоною помади і не більше хвилювань.
8609840
Ланвін пропонує нам цей варіант. Він виглядає дуже натуральним і красивим. Диффікулт: що входить до сторони. Ця зачіска часто знайдеться в модниць навесні і влітку 2014 року, тому що ви не будете витрачати більше 2 хвилин на неї.
І цього року ми радимо носити різні аксесуари на волоссі. Ясон Ву зробив. Це зачіска може бути, до речі, досить хороший варіант резервного копіювання. Просто зберігайте пару гумок і аксесуар для волосся у вашому мішку і якщо, скажте, це раптом почав дощ і ви не хочете, щоб ваше волосся було розслабленим, просто зробити хвіст, як це, і ви вже на пік моди.
Ласки.
На мій погляд, коси є найбільш успішним поєднанням практичності і краси. Я радий, що в цьому році коси забрали своє вірне місце в світі моди. Ось деякі приклади.
Обидва варіанти від Giles. В обох випадках волосся не слід мити щодня. Найкраще застосовувати сухий шампунь до коріння волосся. А потім сплести звичайний косу на боці.
І нарешті, стильні вечірні зачіски.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Як шоу від Dolce & Gabbana. Весна і літо 2014 - це період творчості, тому збираємо всі стрічки, луки і квіти, які у вас є і безпечно чіплятися до високої зачіски. І якщо ви хочете, ви можете красиво зав'язувати шарф або шарф, то ви не можете доглядати про те, що відбувається до вашого волосся сьогодні.
Ось деякі квіти з Dolce & Gabbana. Ця зачіска підійде для весілля або фестивалю. Спробуйте зробити волосся на ніч.
Valentino пропонує, що ми використовуємо цю шкіряну стрічку замість обіду. Що ви думаєте? Не потрібна спеціальна робота - збираємо волосся в пачці або хвостик і, можливо, найскладніше, знайдіть стрічку, підходящу за зовнішнім виглядом і розміром. Стильний і практичний.
Крім квітів, Dolce & Gabbana пропонує вставити монети в зачіску. Це свого роду Романа. Хто знає, де знайти коронку?
-Б
Але тут рідкісне явище для цього року: зачіска без фасонів і аксесуарів. Ердем пропонує розслаблену версію вечірнього зачіска. Вам просто потрібно зняти волосся в пучку, залишити кілька пасма приклеїти, щоб надати «захарець», додати трохи обсягу на корені, обрамлення обличчя і 100% жіночності надається вам.
Вишня Ван Нотен
У цьому році ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Страви на голові. Або досить, в отвір. Що не стиль? Будь-який, хто намагається, зніміть фотографії!
Це кінець моєї 2014 перукарні огляд. Я думаю, що кожен з нас має щось вибрати і спробувати. Каре, казка або коса. Що вам подобається?