Blogger uritsk пише:
Рано вранці «Академік Юффе» закріплюється в тихій бухті Порта Шаркота, названій полярним дослідником Жан-Баптисте Шаркот (сон Жан-Мартин Шаркот, відомий лікар і винахідник однойменного душу), який на початку XX століття разом з його групою провів зиму тут. Хтось має традицію піти в ванну 31 грудня, але в цей час я вирішив на останній день вихідного року, щоб встановити стопу на землі останнього шостого континенту, де я ніколи не був раніше. Сьогодні у нас є перша посадка на березі – ми поїдемо на невеликий острів Бут, розташувався в 10 кілометрах від материка.
Підготовка до посадки є серйозним - носити теплий одяг, термальну білизну, червоні комбінезони, в яких направляючі можуть бачити туристів, які блукають уздовж берега на великій відстані (Я дійсно зіграю червоному комбінезон тільки на цій першій посадці, пізніше перев'язуючи мій гірськолижний майданчик, набагато більш комфортні і теплі), і спеціальні гумові черевики, які повинні бути очищені і миються спеціальним розчином до і після кожного знебарвлення, щоб не переносити частинки унікальних екосистем на підошви і, навпаки, не довести матеріал Антарктиці.
1,1 км Перша дошка "Академік Іофе" залишає групу каякерів - під час всіх зупинок вони підірватимуться на одному і двох місцевих каяках на тихих бухтах і бухтах Антарктиди.
14408879
Цей варіант можна замовити заздалегідь перед круїзом. Я думав про це: каякінг в Антарктиді цікавий. З іншого боку, група каякерів витрачає значно менше часу на березі - буквально половина години на кожну посадку. І на каяках, мої друзі і я підірю кожну літо. Так, після зважування всіх плюсів і мінусів я вирішив не підписатися до каякінгу, але приділити увагу прибережним програмам.
2,2 км Зодіаку послав байдарки, щоб підкорити водну поверхню тайських бухт Антарктиди.
Від дошки Зодіаку хороший кут «Академік Іофе» відкривається на фоні льодовикових порід.
1990Р. 2199Р.
Помешкання розташоване лише в 10 км від центра міста. Як сказав Neil Armstrong, посадка на місяць є одним невеликим кроком для людини, але гігантський стрибок для всіх людства. Антарктида, безумовно, не місяць, і люди довге ретельно його вивчення – проте, перший крок до землі Антарктиди для будь-якого туризму, безумовно, великий захід.
Перший момент, коли туристи дивляться пінгвіни, є неймовірна гіп - більшість бачив їх тільки в зоопарках. І тут ви — тисячі пінгвінів, які поїдуть в будинку на Антарктиді, не бояться всіх і подивіться на вас з кучерявою. З часом для 13 посадок, звичайно, ви звикли до них - болить тут багато. Але все ж - погано блимає по битих шляхах пінгвінів, я думаю всім залишається одним з головних вражень Антарктиди.
Поруч з берегом.
Однак на пляжі туристи в тих же червоному комбінезонах, вішали з камерами і кожну хвилину коліна-глибока в сипучих снігах збоку виглядають набагато цікавіше пінгвінів. :)
р.
На лівому місці посадки є високий скеля, який пропонує відмінні види острова Booth, Port Charcot Bay і навколишня зона.
Ми ходимо по стежці, попередньо збитих провідниками. Часом ми зупиняємось, даючи шлях до пінгвінів, які ходять перед вами.
З вершини пагорба можна побачити значну частину острова, бухту покривається тисячами маленьких айсбергів, «Академік Іофе» на дзеркальній поверхні води.
Ви також можете побачити колонію кламі «червоних пінгвінів» нижче.
р.
Тим не менш, наші байдарки хвилюють своїх оарів, повільно забиваючи до острова. Ми будемо на землі протягом трьох годин, і вони півгодини. І так на всіх посадках. Так я розумію, що я зробив право без реєстрації на каякінг - ви не можете охопити безмірність, а в Антарктиді, коли ви будете відвідувати! :
На вершині пагорба є пам'ятний знак для полярних дослідників команди Charcot, які зимовані тут.
Від пагорба цікаво побачити великі в'язання пінгвінів на березі і помилуватися неймовірними ікрійними краєвидами Антарктиди!
Хтось вже захопився з цього яйця.
151162
Вони ще висять.
р.
Пінгвін на причіпі. Наші американські товари охоче називають ці стежки «Пенгуінське шосе».
Поручні пінгвіни гніздові гілочки. Я не дуже хороший в зоології - це просто те, що вони були названі в великому мультфільмі Lolo. Вони не дивляться так сердитися, хоча ви ще можете побачити кісточку в гнізді. :)
Всі скелі узбережжя покривають товстим шаром пінгвіна. В області гніздування запах досить гострий. Так, якщо вам цікаво, що Антарктида дійсно пахне, я підкажу вам, пекугінний екскремент. Я хотів писати трохи по-різному, але це може бути читати жінки, діти. Так нехай це так - виснаження.
Кілька видів пінгвінів гнізда на узбережжі. Це різні види, ніж ті червоні пінгвіни. Рукоятки Червоного кольору є Генту, і це Adele.
9216837
Р
До речі, яйця інкубуються по черзі як чоловіки, так і жінки.
31 грудня залишивши своїх подруг на яйця люка, чоловіки пішли в магазин. І останній пінгвін коли-небудь струмився підозрою. :)
Після того, як блукаючи уздовж берега, це час, щоб повернутися в мотивовану Зодіаку. Для того, щоб зробити додаткову коротку прогулянку по аквапарку на одному з човнів. Я був одним з перших, щоб приєднатися до цієї групи.
"Зодіаку" повільно пролягає вздовж бухти, зупиняється на айсбергах самих дивних форм і розмірів. Фантастичне морозиво Царство!
Коли "Зодіак" зупиняється на поверхні дзеркала води, на човні можна потрапити в повноцінне зростання і фотографувати.
На одному з льодових льодів насолоджувалися життям морського льоду.
580762
Звісно, він просто з'ївся свіжою рибою, тому він був в складному життєздатному настрої.
Деякі айсберги утворюють дивні арки.
При цьому завершилася перша антарктична посадка - ми збираємо на дошку Акадедика Іффе, на якій вже піднімаються байдарки наших валіантних рядів.
1713.46 р.
й