зрада

Це те, що вранці виглядав як в одному з центральних київських кварталів. Я пропоную вам просто подивитися на атмосферні фотографії. Ранкова роса. У повітрі все ще є запах газу. Сурреалізм тепер панує на Грушевському. Заморожені привиди заморожені з часу. Люди створюють найбільш неприємний шум, який крім жахів, не викликає ніяких об'єднань. Якщо я був копом, я дав довго. Ця картина робить знамените враження! Більш потужна, ніж технологія фламінго. Якщо ви берете шкалу Данті, це колективне зображення всіх кола Божественної комедії.

П.С. Вирішив мити балаклаву, вода була темно-коричневою. І все обурочуються щитами світло-нізних гранат і гранатами «Teren-6», це те, що вони отруюються нам вчора. Вони використовували не тільки ці гранати, але бомби вибухнули поруч зі мною, з якого прибули чорний дим і він був набагато щільнішим і прикрити набагато більшою площею, ніж вище гранати. І не були димові бомби, які, як правило, з'явилися ультра, це ще з військового арсеналу. Підводячи підсумок, вони використовуються проти людей: гранати, два види газу, травматичні кулі і води в мінус десяти Цельсій.

р.

р.

р.

доб.

Джерело: www.facebook.com