Дівчина може посміхатися.

Стефані Грант, 25, з Лондона, занурення хірургії для виправлення важкої патології прикусу, і тепер відчуває себе неймовірно щасливою!

У грудні 2012 року з'явилася друга операція для видалення шурупів. Стефані тепер практично повністю відновлені. Я щаслива змінити життя. Тексти пісень, а це означає: Я все ще страждає від деяких оніміння і болю, але це великий крок вперед, вона говорить. Я використовую для того, щоб називати фрика і довгого обличчя, він був страшним. Операція була важкою і болячею, але різниця неймовірна!

Молода жінка, яка була богослужена протягом багатьох років через її криволі щелепи, тепер може сміливо посміхатися і позувати у фотографіях. Протягом своїх підліткових років, Стефані Гранд постраждалий від нападу. Через неправильний прикус, вона не могла їсти нормально, у віці 13 вона була видалена 7 зубів, і до 23 вона носила брекети на зубах. Але зараз, після більш ніж десятиріччя болю і страждань, вона щаслива.

У серпні 2011 р. хірурги перенесли її нижню і верхню щелепу, прикріпивши їх титановими пластинами і шурупами.

р.

р.

Зараз Стефані стала реальною красою.

р.

Джерело: www.dailymail.co.uk