1007
Новий авто
Маруся представила модель нового президентського автомобіля в рамках проекту «Кортеж». Інтернет опублікував перші фотографії моделей автомобілів, які створюються в рамках проекту «Кортеж» для розробки автомобілів російського виробництва для перших осіб країни. Фотографії були розміщені на сайті користувача Instagram.
Перша фото показує виконавчий клас седан Маруся Л2, розроблений компанією в співпраці з Центральним науково-дослідним автомобільним інститутом (NAMI).
Корібут також фотографував Маруся F2 SUV, який створюється як ескорт.
Не існує офіційного підтвердження, що моделі, представлені у фотографіях, фактично зроблені в рамках проекту «Кортеж».
Особисто я думаю, що це підробка. Не натягуйте, що в фотографіях на машині для голови держави – якийсь вид мийки, не лімузин.
-img3---
Джерело: lenta.ru
Перша фото показує виконавчий клас седан Маруся Л2, розроблений компанією в співпраці з Центральним науково-дослідним автомобільним інститутом (NAMI).
Корібут також фотографував Маруся F2 SUV, який створюється як ескорт.
Не існує офіційного підтвердження, що моделі, представлені у фотографіях, фактично зроблені в рамках проекту «Кортеж».
Особисто я думаю, що це підробка. Не натягуйте, що в фотографіях на машині для голови держави – якийсь вид мийки, не лімузин.
-img3---
Джерело: lenta.ru