Не забудьте. й

У нас є проблеми. Ми постійно маємо багато речей, щоб зробити, багато проблем, ми зайняті, поспішаємо, щось не встигне. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Не достатньо для простого, але насправді дуже важливо, речі.
Дуже важко передати це почуття в словах, і, ймовірно, не кожен зможе зрозуміти його. Просто почитайте цей пристойний і пам'ятайте, що найцінніше можна подарувати коханим.

Одного разу людина прийшла додому пізно з роботи, так як завжди втомлюється і підготувала, і побачила п'ятирічний син чекав його на двері.
- Дад, я можу попросити вас щось?
- Звичайно, що сталося?
- Дад, скільки ви робите?
до Нема свого бізнесу! - Крім того, чому б ви це робили?
- Просто хочу знати. Будь ласка, покажіть мені, скільки ви робите на годину?
- Ну, 500, насправді. Чому?
до Моя сина виглядала на нього з дуже серйозними очима. - Дад, ви можете запозичити мене 300?
- Ви просто попросите мене, щоб дати вам гроші для деяких stupid іграшка? Зайдіть до кімнати відразу і перейдіть до ліжка. Ви не можете бути так само самотніми! Я працюю весь день, я втомився, і ви так ступили.
Дитина тихо переїхала в приміщення і закривав двері за ним. А батько затримував стоячи на дверцятах, сердитися на своїх синах. «Як поцікавити мене про зарплату і попросити гроші? й
Але після того, як він заспокоївся і починався з розуму: Може бути, він дійсно повинен купити щось дуже важливо. Він ніколи не просить мене за гроші. Коли він вступив в розплідник, його син вже був в ліжку.
- Чи можна вижити, син? він запитав.
- Ні, Дад. Просто лежачи, хлопчик відповів.
- Я здавалося б, відповідав вам занадто грубо, батько сказав. Я був міцний день, і я просто втратив його. Я шкода. Тут тримати гроші, які ви попросили.
Хлопчик в ліжку і посміхається.
до О, тато, спасибі! Він відповідав радості.
Він потім підійшов під подушку і витягував деякі більш змащені ноти. Його батько, побачивши, що дитина вже мала гроші, стала сердитися знову. І поставив всіх грошей разом, і він ретельно відрахував рахунки, а потім він знову побачив батька.
- Чому ви запитали гроші, якщо ви вже маєте це?
- Тому що я не був достатнім. Але тепер я маю достатню кількість, дитина відповів. - Дад, це рівно п'ять сотень. Чи можу я купити годину свого часу? Завітайте до нас на вечерю.

Не існує ніякої моральності в цій грі. Я просто хотів нагадати вам, що наше життя занадто коротке, щоб бути проведеним на роботі. Ми не можемо пустити, щоб наші пальці, не даючи навіть крихітну частку його тим, хто дійсно любить нас, тим ближче до нас.
Якщо ми пішли завтра, наша компанія дуже швидко замінить нас з кимось іншим. І тільки для сім'ї і друзів це буде дійсно велика втрата, що вони запам'ятають все своє життя.
Подумайте про це, оскільки ми витрачаємо більше часу, ніж сім’я.

І, нарешті, я хочу додати інший вірш, який доторкнувся душі стільки:

Ваш син попросив мене співати перед сном.
Але у вас немає труднощів вечора.
Оздоблений час і будинок не очищався.
Я поспішав і не сидить.
На краю ліжка. Він санг,
Покладіть ніс у ведмедя.
Так багато різних речей,
І немає часу класти хлопчика...
Це великий, це не дитина.
Ви не захотіли в цьому віці.
Я запитав, але ви сказали, що ви поспішали.
І немає нічого, щоб бути примхливим в ліжку ...
Ви не встигли... Лоти різних "не"
7 років.
Син посміхається солодко в сонці
У зеленій лампі з знімним світлом ...
Він зросте тому, що це те, що рік поспіль.
Я втратию мій жовтий піжами.
Він вирощує і, вирощений, ніколи.
Він не попросить мене, щоб співати львлабію.

-img4---

Джерело: рибальська сітка