1067
CЕМЬ ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫХ УРОКОВ ОТ УИЛЛА СМИТА
1,1 км Не бути реалістичним.
«Що таке значення реалізму? Едісон не був реальним.
Все чудово було створене нереалістами. Якщо у світі були тільки справжні спеціалісти, ми все ще живемо в темних печерах, без транспорту, без спілкування, без всіх нововведень науки і техніки. Що таке урок? Не буде абсолютно реалістичним. Налаштуйте великі, сміливі цілі, які можуть навіть відлякати вас. За межами ваших лімітів, ви здатні набагато більше, ніж ви можете досягти.
2,2 км Визначте.
«План Б тільки відволікає вас від Plan A.»
Зосередитися на Вашій мети і усунути все інше. Після того, як ви помітите свої шанси на успіх, і це причина, що більшість людей не вдається. Якщо ваш фокус стійкий, і якщо ви фокусуєте ваші зусилля на вашій первинній цілі, ви досягнете успіху. Мета Ви не повинні стикатися з маленькими речами.
3. У Намагайтеся бути чудовими.
Я намагаюся бути чудовими людьми, які ніколи не жили.
Люди, які прагнуть бути середнім і медіокремом, ніколи не досягнуть чудовості. Щоб бути великим, ви повинні прагнути до відмінності. Вам необхідно допомогти величезна кількість людей. Чому ви повинні бути простими, середніми, якщо ви можете досягти безпрецедентної чудовості? Чому ви повинні жити як всі люди і витрачати час на трифлі, коли ви можете зібрати себе разом і піднятися на найвищі вершини слави і успіху?
4. У Виглядаєте у своєму розумі.
Я завжди був Голлівудський суперзір. Я не знаю про це. й
Якщо ви не можете побачити його, ви не можете його побачити. Ви повинні побачити, що ви хочете досягти, перш ніж це стає реальністю. Ви повинні бути впевнені в успіху. Ви повинні жити в новому будинку, їздити цей новий автомобіль, і побачити дивовижну дружину в своєму розумі, перш ніж він стає реальністю. На нашому сайті можна знайти вичерпну інформацію про потужність думки.
5. Умань Повірити.
“Якщо це було те, що я дійсно був відданий, я не думаю, що нічого не завадить мене від приймаючого уряду США. й
Ви повинні вірити в свої здібності, перш ніж все відбувається. Якщо ви не думаєте, що ви заслуговуєте на президента. І що йде на будь-яке досягнення. Ви повинні вірити в свої здібності і ви повинні бути готові до вашої мети успіху, щоб статися з вами. Ви повинні бути першим членом клубу вентилятора.
6. Жнівень Задайте мені, чому б не?
Кожна з нас є негарантом, тільки в різних сферах знань.
Більшість людей переоцінюють здібності інших і занижують свої здібності. Не кладемо інших людей на тумбу, а ви вважаєте себе незначною особою. «Чому не мене, чому не зараз?» Чи може хто-небудь бути краще, ніж ви, може будь-кому бути більш гідним? Звісно, в різних сферах нашого життя ми є все ігнорантом, але є ділянки життя, де ми можемо генії, ділянки безмежної творчості.
7. Про нас Пошати вперед.
«Для життя люди приводять вас божевільними, лікують вас невимушено і лікують вас погано. Тексти пісень, а це означає: Нехай Бог вирішить, що вони роблять, тому що ненавидимий у вашому серці буде їсти вас з.
Завжди бути готовим до прощення і переміщення, зрозуміти, що люди, які критикують вас за краще любові. Поставтеся вперед, коли стикаються з негативністю від людей, не дайте слухати думки, введіть вашу розум і змітайте своє серце!