Ігор Гавар фотографує людей похилого віку, які зберігали почуття стилю незважаючи на обставини.
Я радий, що є такі люди в нашій країні. Просто подивіться на них, і душа стає світлом.
Ірина Андріївна, 75. omsk
- Я часто помилкова для актора або іноземного громадянина. Ці ситуації іноді перетворюються на цікаві знайомства. Так, одного разу я зустрів китайську родину, яку очолює перекладач. Коли іноземна делегація надходить до Омського, він бере своє місто і запрошує мене як російська ескорт.
Віктор Афанасьєв, 71
до Сонце починається, і це досить для життя. Вам потрібно орієнтуватися на цей вічний цикл життя, все інше прикріплюється до нього.
Валерія Миколаївна, 75 років. Українська
до Цей танцювальний наряд, я збираюся в парк, літній танцювальний майданчик. До тих пір, як я можу пам'ятати, я завжди любив цей бізнес, навіть вчив танець на CSO протягом 15 років. Тоді я був зрізаний, і я почав йти до спеціальної групи, танцюючи з візуально незбираними людьми.
Лариса Іосиповна, 63. Москва
Секретар-референт.
Альбіна Станіславівна, 70. Москва.
- Після того, як я був на метро, і я помітив менеджера з підбору персоналу, запросив до лиття. Я прийшов, і я був затверджений за роль у фільмі «Зрадник». 2007 р. З тих пір я роблю кіно і телешоу. Недавня робота – роль у фільмі Рената Литвинова «Останній казка Рита». До того, як мій акторський кар'єр, я працював хребтом в текстильній фабриці.
р.
Лілія Павловна, 74. omsk
Технолог кріогенної інженерії, учасник хору ветеранів ДК Баранов «Надія»
Альбіна Миколаївна, 73. Омськ.
до Сучасне покоління не знає історії своєї країни, вони не зацікавлені в минулому і не можуть адекватно судити зміни, що відбуваються в державі. Ми втратили зв'язок між епоху та генерацією.
Лев Аврамович, 88. Москва
- Я нічого не забирав, це одяг, який я зазвичай ходив.
Надія Дмитріївна, 62. Москва
до Дуже важливо адекватно оцінити ваш вік, зрозуміти, що протягом багатьох років наші зміни зовнішнього вигляду і вам потрібно перебудувати стиль для цих змін. Деякі жінки, перетинаючи певну вікову лінію, намагаються заснути в молоді і це робить їх чудовими.
Рімма Костянтинівна, 73. Москва
бухгалтер
р.
Галина Андріївна, 77. omsk
- Я люблю яскраві речі і поєднувати багато речей одночасно. Іноді я загортаю, як капуста, подивіться на себе і думаю: «Чому я хочу це?» Ймовірно, що цей спосіб був пропущений від свого великого гранувальника, він був гіпсом індійського походження. В Індії всі сукні настільки яскраво.
Ніна Трифонівна, Омськ
Геннади, 78. Москва
до Головне - рух і життя. Я отримую в 5:20, робити вправи, потім 5 км прогулянка, ввечері я навчаюся на масажі терапевта. Ми цілий тиждень розфарбовуємо: 2 дні Я поїдаю до фітнесу, 2 дні Я граю шахи, щоб вишли на стороні спритності, субота і неділі танці знову тиждень лазні. Я не розумію людей, які сидять на вході на дні.
Тамара Георгіївна, 73. перм
Учитель театральної майстерності.
доб.2
Дагмара Олександрівна, 97. Москва
до Не важливо впадати в дискримінацію, завжди бути в гарному настрою і перенести настрій людям. Сприяє інфікуванню інших, чому? Якщо ви заражаєте мене, це просто сміється!
Євген Андрєвіч, 67. Санкт-Петербург
Катерина Павловна, Омськ
ОмДУ працювала викладачем англійської мови.
до 1 2 3 4 5+
Ельвіра, Москва
- Я жінка без віку, я не записую номер.
842.10047
Борис Григорійович, 69 років
- Я зносу те, що я люблю за погодою і настрою. Моя сестра дала мені цю куртку і мій гірськолижний капелюх.
Нуль Єлизаровна, 75
- Я не рекомендую, як бути щасливим у будь-якому віці. Все залежить від того, яка людина цікавиться. Протягом багатьох років ви приділите меншу увагу хусті і клопотанню побутових потреб.
Анатолій Григорійович, 56 років
- Я використовую, щоб бути молодими і затишними, але тепер я просто мастурбує.
628168
Потворна, 72.
- Я пішов в аптеку для деяких таблеток, і в кінці я купив себе чудові сережки, які я не шкодую.
Антон Антонович
Світлана Григоріївна, 65
- Я часто перетворююю речі, я доводжу до них щось своє, особливо покупка, звичаю з дитинства. У моїй школі час не було призначено для того, щоб виділятися, кожен з них став однаковою формою. Але мені довелося відтворити щось на своєму шляху, і це було настільки тонким, ледь помітним, що я був єдиним, хто знав про ці зміни. Що було достатньо, щоб зробити мене особливим.
Галина Віталійівна, 73. omsk
Бабця автора! Учитель початкової школи і тепер працює як вчитель дитячого садка.
Джерело: www.adme.ru