Ветеран гине

Хіроо Онода, колишній юніорський лейтенант у Імператорській японській армії, загинув в Японії у віці 91. Онда відомо, що продовжуючи свою роботу в джунглі Філіппіни протягом 30 років після здачі Токіо в 1945 році.

Лт. Хіроо Онода був недбалий. На крихітному острові Лубенг, він був відправлений, щоб привести гуеррілла блок під завісою Другої світової війни. На Філіппінах вже з’явилися союзники, і побачили, що мораль може бути розбитий, командир дав йому це наказ: Ми відступаємо, але це тимчасова. Ви поїдете в гори, і ви будете робити заготівлі, викласти шахти, підірвати склади. Заборонено, що ви можете зробити самогубство або здатися. Це може бути 3, 4 або 45 років, але я повернуся до вас. Це замовлення і тільки я можу скасувати його.

Повернулися після 29 років. Коли він поставив стопу на цьому острові, він був 23, коли він пішов - 52. Детахамент швидко згорнув, хтось загинув, Онда залишився в джунглі з двома підопічними, але вони незабаром зникли. Він жив у викопі, горіхах, олійній худоби від місцевих жителів, сушених м’яса і розтягів раціонів протягом місяця, що 29 років ізоляції не страшно.

У зв'язку з технологічними роботами, ми можемо надати вам інформацію про файли cookie. Найцікавіше, що в домашніх умовах вони знали про боротьбу Оноду, листівки багаторазово опустилися на острів з зверненням до здачі, проте Онда вважається провокацією американців.

У джунглі Оноду був знайдений японським натуральним

У Токіо був знайдений той самий командир, який дав наказ про перебування. Він обурює уніформи зневинної армії, туману до Лубенга у 1974 році і замовив Оноду. Молодший лейтенант здійснив замовлення і очікував смертний штраф, однак, Філіппінські органи засудили Оноду після повторних запитів від офіційного Токіо.

Р

Він не міг жити в Токіо протягом тривалого часу, через психологічний тиск і змінений спосіб життя, після деякого часу він мігрувати до Бразилії, де він вирвав коні і написав книгу.

499 грн. 499 грн.

Після того, як Онда повернулася до своєї батьківщини, де заснував досить успішну школу виживання, де навчає дітей набутими роками навичками.
Онда не єдиний солдат, який боровся один з кінця війни, але він єдиний для того, щоб летіти до тих пір.

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное