Військове обладнання

Музей військової техніки в Хустоні був заснований в 1992 році, а з тих пір він зібрав чимало цікавих експонатів з різних епох. На даний момент музейні будинки близько 60 повністю відновлених транспортних засобів та різних військових засобів, які регулярно беруть участь у невеликому військовому параді, що відбувся на День Незалежності.

Я прогулявся по музею довго, супроводжуючись відставкою колишнього офіцера Армії США, який розповів мені багато цікавих військових сюжетів і оповідань. Я пам'ятаю щось з техніки, і щось не, тому я не буду підписувати всі фотографії, бо я не знаю багато про військового транспорту. Музей має гарну колекцію військових уніформ як армії США, так і армій інших країн. Німецька форма 1942 модель

Я знаходжу ліричний відступ. Кошти за існування музею виділяються місцевими військовими, але сам музей існує виключно через добровільну роботу людей (волонтерів). Більшість робітників є військовими пенсіонерами, але крім них, підлітки активно працюють в музеї, допомагають відновити і ремонтувати автомобілі. Відмінна активність для школярів, одночасно ви можете їздити в бак або молоток.

У.С. Армія форма еволюції Еволюція представлена зліва направо.

Сучасна форма.

471278

Джеп, М38А1. Це післявоєнний варіант, який був використаний в армії з 1951 по 1971.

Всередині без дрилі, але «маляри» дуже комфортні, після руху на «військових дорогах», м'яке місце не зашкодить.

р.

Три різних версій джипа. Зовні вони відрізняються дизайном і це пов'язано з тим, що вони вироблялися кількома різними виробниками. Два джипи на лівій стороні модифікації М151.

Капітан Jeep M725

До речі, під час Гурганського Іке, який злегка вражав Хьюстон, а сусіднє місто Галвестона було погано зруйновано, багато з цих машин взяли участь у наданні допомоги місцевим мешканцям, доставці води та їжі на ділянки, затоплених урганським. Джеп М715.

The Legend Humvee є одним з найбільш ранніх версій M998A1.

M114 або алюмінієвий канал. Незважаючи на досить великий розмір, корпус транспортера виготовлений з алюмінієвого сплаву, що робить амфібій дуже легкий, але вразливий до ворожих протитанкових сил. На цій модифікації знаходиться 20 мм гармата, рефольга якого була настільки сильною, що з автоматичним вогнем, БМП «збитий» назад на доріжок. Однак ця модель гармати була невдалою, оскільки вона була приурочена під час зйомки, після близько двох сотень пострілів, а війська була нещасливою з цією гарматою.

Різні модифікації бази М113.

Габаритний зображення

М113.

Белл UH-1H вертоліт. Ймовірно це один з найвідоміших вертольотів історії американської авіації. Головний учасник вертольотної війни в В'єтнамі.

M35A2. 2.5 т вантажівка. Незважаючи на свій сучасний вік, вони були випущені з 1951 року, як і раніше використовуються військовими, на подвір'ї курсу. Дуже оригінальна вантажівка. Крім військового, ці вантажоперевезення використовують пожежної станції та паливні танкери на аеродромах.

І це GMC 353 CCKW, 1942 вантажівка, знайшов її в купу, а потім протягом декількох років вони писали частини для нього з заводу, збираючи гроші від пожертвувань, тому що виготовлення деталей було дорого. Минулого року остаточно змонтовано і запустив двигун. Це місцева власність.

Це як Майбач всередині.

Старий M60. По дорозі, незважаючи на вкладення в музей, система керівництва не була вилучена з неї, тому можна знімати.

Сучасний резервуар Abrams знаходиться лише над його біговою доріжкою.

На задній частині музею багато іншого обладнання. Деякі з них будуть відновлені для відображення в музеї, інші частини будуть розбиратися на запасні частини для відновлених експонатів.

Майстер-клас та інші реставровані експонати.

Останнім часом поблизу військової бази додано два декоммісійні транспортні засоби Oshkosh HET до музею. Я хотів би бачити їх довго. Вони тимчасово кладуть у дворі музею, тому що ніхто не знає, що робити з цими плечами.

Максимальна вага такого поїзда 90 тонн, але витрата палива є життєрадісна, близько 110 літрів на 100 км.

65

р.

Джерело: Механізмone.livejournal.com