Військове обладнання

Музей військової техніки в Хустоні був заснований в 1992 році, а з тих пір він зібрав чимало цікавих експонатів з різних епох. На даний момент музейні будинки близько 60 повністю відновлених транспортних засобів та різних військових засобів, які регулярно беруть участь у невеликому військовому параді, що відбувся на День Незалежності.
Військове обладнання

Я прогулявся по музею довго, супроводжуючись відставкою колишнього офіцера Армії США, який розповів мені багато цікавих військових сюжетів і оповідань. Я пам'ятаю щось з техніки, і щось не, тому я не буду підписувати всі фотографії, бо я не знаю багато про військового транспорту. Музей має гарну колекцію військових уніформ як армії США, так і армій інших країн. Німецька форма 1942 модель

Військове обладнання

Я знаходжу ліричний відступ. Кошти за існування музею виділяються місцевими військовими, але сам музей існує виключно через добровільну роботу людей (волонтерів). Більшість робітників є військовими пенсіонерами, але крім них, підлітки активно працюють в музеї, допомагають відновити і ремонтувати автомобілі. Відмінна активність для школярів, одночасно ви можете їздити в бак або молоток.

Військове обладнання

У.С. Армія форма еволюції Еволюція представлена зліва направо.

Військове обладнання

Сучасна форма.

471278

Джеп, М38А1. Це післявоєнний варіант, який був використаний в армії з 1951 по 1971.

Військове обладнання

Всередині без дрилі, але «маляри» дуже комфортні, після руху на «військових дорогах», м'яке місце не зашкодить.

Військове обладнання р.

Три різних версій джипа. Зовні вони відрізняються дизайном і це пов'язано з тим, що вони вироблялися кількома різними виробниками. Два джипи на лівій стороні модифікації М151.

Військове обладнання

Капітан Jeep M725

Військове обладнання

До речі, під час Гурганського Іке, який злегка вражав Хьюстон, а сусіднє місто Галвестона було погано зруйновано, багато з цих машин взяли участь у наданні допомоги місцевим мешканцям, доставці води та їжі на ділянки, затоплених урганським. Джеп М715.

Військове обладнання

The Legend Humvee є одним з найбільш ранніх версій M998A1.

Військове обладнання

M114 або алюмінієвий канал. Незважаючи на досить великий розмір, корпус транспортера виготовлений з алюмінієвого сплаву, що робить амфібій дуже легкий, але вразливий до ворожих протитанкових сил. На цій модифікації знаходиться 20 мм гармата, рефольга якого була настільки сильною, що з автоматичним вогнем, БМП «збитий» назад на доріжок. Однак ця модель гармати була невдалою, оскільки вона була приурочена під час зйомки, після близько двох сотень пострілів, а війська була нещасливою з цією гарматою.

Військове обладнання

Різні модифікації бази М113.

Військове обладнання Габаритний зображення

М113.

Військове обладнання

Белл UH-1H вертоліт. Ймовірно це один з найвідоміших вертольотів історії американської авіації. Головний учасник вертольотної війни в В'єтнамі.

Військове обладнання

M35A2. 2.5 т вантажівка. Незважаючи на свій сучасний вік, вони були випущені з 1951 року, як і раніше використовуються військовими, на подвір'ї курсу. Дуже оригінальна вантажівка. Крім військового, ці вантажоперевезення використовують пожежної станції та паливні танкери на аеродромах.

Військове обладнання

І це GMC 353 CCKW, 1942 вантажівка, знайшов її в купу, а потім протягом декількох років вони писали частини для нього з заводу, збираючи гроші від пожертвувань, тому що виготовлення деталей було дорого. Минулого року остаточно змонтовано і запустив двигун. Це місцева власність.

Військове обладнання

Це як Майбач всередині.

Військове обладнання

Старий M60. По дорозі, незважаючи на вкладення в музей, система керівництва не була вилучена з неї, тому можна знімати.

Військове обладнання

Сучасний резервуар Abrams знаходиться лише над його біговою доріжкою.

Військове обладнання

На задній частині музею багато іншого обладнання. Деякі з них будуть відновлені для відображення в музеї, інші частини будуть розбиратися на запасні частини для відновлених експонатів.

Військове обладнання

Майстер-клас та інші реставровані експонати.

Військове обладнання

Останнім часом поблизу військової бази додано два декоммісійні транспортні засоби Oshkosh HET до музею. Я хотів би бачити їх довго. Вони тимчасово кладуть у дворі музею, тому що ніхто не знає, що робити з цими плечами.

Військове обладнання

Максимальна вага такого поїзда 90 тонн, але витрата палива є життєрадісна, близько 110 літрів на 100 км.

Військове обладнання 65

Військове обладнання р.

Джерело: Механізмone.livejournal.com