Коротка історія про відновлення легендарного автомобіля.

Довгий час назад, 5 років тому, я хотів автомобіль, який не виглядав інші. Всі навколо були як аеродинамічні мийки, і я хотів щось, що здивувати, радувати і зробити інші. Немає грошей. Один день знайомий моторист сказав, що він має друг і він має відключений жінку в своєму гаражі і не так добре відомий всім, звичайному квадрату, але такі як вона зірвала в операції Y. Це називається торіонно моргун або тота. Після довгого пошуку власника авто знайдено. Ще 3 роки переговорів і продажів. Нарешті, за ціною недорогого закордонного автомобіля власник продав мене машиною. Не обмежувалася радості. Висока ціна автомобіля була пов'язана з тим, що це було 90% завершено і мала реальні документи і цифри.
І є, це мій гараж. Ось як я тягнути її на краватці на дворі. Хтось на зворотному патроні виходить з радянського мотоцикла апельсина.

Перед написом НЛО!, очевидно, власник був з почуттям гумору, і, можливо, його онуки захотіли.

Це перший запуск двигуна. Попередньо розібралися і промивають карбюратор, бо автомобіль більш 40 років і останні 20 він стояв на місці і не почався.

Вирішили знову полоскати всю фарбу і пофарбувати. Стара фарба не шкода, особливо так як вона не рідна. На тиждень роздягається фарба, тиждень спалюється і вирівняли місця зморшки тіла.

45210 км

Вага автомобіля 430kg порожній. Але один підійти навіть на боковому, і два відразу.
Я вирішив пофарбувати себе, і в той же час я дізнався. Я купив 2 банки акрилової фарби, пістолет для фарбування, взяв компресор з другу.

155268

Я не маю фотокамери, я пофарбував її на вулиці. Погода була гаряча і фарба висушена дуже швидко. Довгий час Думаю про те, як фарбувати і вирішив зробити як на фото.

Автомобіль почав міняти.

Ось витяжка тут.

Після повного живопису почалася збірка. Дуже важко поставити вітрове скло. Успішно, навіть з людьми, які роблять це щодня, кладуть три години. Вони розірвали руки, зламали 2 викрутки. Дуже складна робота. Все було ускладнено тим, що скляний ущільнювач був 40-річний і втратив свою колишньою м'якістю. Аналоги не продаються, і нічого не заміняти, мені довелося постраждати.
Тоді я почав висихати. У комплекті я вирішив зняти його, розібрати його, перемити її, змінити мастило, покласти його на місце і регулювати його.
Власник авто дав книгу по експлуатації та ремонту. Він описує все в великій деталях. Вона допомогла мені багато.

до Коротка історія про відновлення легендарного автомобіля.

І ось довгоочікуваний момент. Автомобіль знаходиться на ходу, двигун починається з підлоги насоса і до речі з кнопки. Уявіть 40 років тому автомобіль почався з кнопки! Моя перша поїздка поза гаражем.
Я був дуже щасливим, але при русі автомобіля стрибнув як сага. Виявилося, що через довгий час внизу на колесах, гумка в місці контакту з підлогою гаража згину і зараз колесо не кругло, але овальні. Завдяки Тирнату і через тиждень з Дніпропетровська прибули нові шини 4. В цей день ще на підлогу. Їх розмір 10" всередині і 5" товщина.

Так я провів зиму в одному гаражі з двома автомобілями.

Наступне літо почалося ... приєднався до місцевого ретро клубу ... постійні ретро паради ... фотосесії ... виставки і т.д. Я використовую для приводу 200 км на добу. Поведи мене, на двигуні 10L дуже складно. Тим не менш, якщо це закінчиться, другий редуктор є максимальним. Це весело як дорожниця! Кожен п'ятий, бере фотографії. Побачила, що батько був один, після того, як війна була відключена.

Автомобіль дуже невеликий зовні, див., як виглядає поруч з Запорожець.

Коротка історія про відновлення легендарного автомобіля. Р

Хто піклується про кабіну?

-img14---

Дуже добре працює двигун взимку.

-img15---

Реставрація до початкової вартості мене близько 1000 євро. Потім для повноти образу я знайшов шолом, як Моргунов, пофарбував його в героїчному кольорі і покривають її шкірою, як це було в плівці. Немає номера в передній і не повинно бути, це мотоцикл, крісло і мотоцикли на передній частині не допускаються номер.
Автомобіль повністю ручний, відсутні тумбочки. Газ і зчеплення на кермо. Ноги можуть бути повністю розширені, там достатньо місця, тому що двигун стоїть позаду. Від зупинки на шльопах менше одного повороту. 4 форварди і 4 спини. Ось зворотний. Відро 12 л. Витрата 7-9 л на 100 км. Максимальна швидкість 74 км / год від слайда, в прямій лінії 65 км / год. Двигун IW 350 cc.

-img16----

Якщо хто цікавиться, це всередині.

-img17---

З Новим роком та Різдвом Христовим!

-img18---

Це перша поїздка цього 2014.
Успіх, кожен.

-img19---

Джерело: рибальська сітка