Правильна реклама вирішує все.

Він сказав другу, далі від своїх слів.
На початку весни. Мій батько і я пішов до відомого Одеського ринку Привозу, щоб продати полуницю, зібрану на дачі. Я не збираюся приховати його, я хотів це зробити. Суниця збиралася на тиждень раніше. Найголовніше, щоб вийти на ринок рано. Після всього, сьогодні полуниця буде коштувати 40 гривень, а в тиждень вже 20. Так наша полуниця була, щоб покласти її злегка, ще зеленою. Але в той же час солодкий і дуже смачний, незважаючи на те, що він ще був білим. І так, сидячи на ринку в рядку, де було 10 осіб з стиглою полуницею, ми спробували вайн продати її. Немає продажу протягом декількох годин, і ми маємо 6 ящиків. Найпривабливішим є те, що вони купують з сусідів, і ніхто навіть приділяють увагу нашому зеленню. І тоді я зрозумів, що у нас є й єврейські коріння. Поставивши ціну на нашу зелену полуницю на 5 грн більше, він починає захоплювати наступну люстру: «Варильний, голландський білий грудь – це рідкісний сорт полуниці!!!!» ?
Підсумок: 6 коробок, які продаються в меншій кількості години і об'ємним постачальником обличчя з стиглою полуницею)
АОлексДедул