Бершка

На жаль, реальність полягає в тому, що в інтернеті і недорогих магазинах одягу, моді практично однакові. Що таке поліцейський, іноді відрізняється тільки якістю. Незважаючи на те, що іспанська торгова марка Bershka також дотримується певних модних тенденцій, і речі цього бренду мають щось спільного з Zara, і H&M та іншими брендами, як і раніше цей бренд має свої певні риси!

Я часто купую джинси в Bershka, тому що вони добре сидять і носити протягом тривалого часу. У той же час дизайнери Bershka запропонують дуже незвичайні моделі джинси кожен раз. Подивившись модними блогами, я переконаний мій погляд - найчастіше від Bershka в модних луках є джинси.

Іспанський блогер Alexandra P. (fashionsalade.com/lovelypepa) носити джинси Bershka

Русский EnglishРусскийУкраїнськаPolskiItalianoEspañol汉语Bahasa Indonesiaहिन्दीPortuguês日本語DeutschFrançaisภาษาไทยελληνικά اللغة العربية

Зіна (fashionvibe.net) з Іспанії (Барселона) також носить джинси з Bershka

Стильний і оригінальний, одяг Bershka виглядає дуже гармонійно з іншими брендами. Я запропоную вам переконатися в собі:

Амстердамський блогер Annita (fashion-attacks.com) носити пальто від Bershka

Vanessa (thevogueword.com) з Цюріха вгорі Бершка

Вона зносила пальто.

Catia (чорнийефект.blogspot.ru) з Португалії в прозорій спідниці від Bershka

Фінський блогер Helena (попередньо-інтерес-me.blogspot.it) в парку

Blogger Cinderella (madamederosa.com) в сукні з цього бренду

Bershka також має взуття у своїх колекціях. Тим не менш, якість листя набагато краще. Але слід зазначити, що це багато практично всіх магазинів, які спеціалізуються на виробництві одягу, але взуття також виготовляються. Ось моделі, які вже можна знайти в магазинах:

Не так давно відкрив свій інтернет-магазин, де можна купити ті ж самі речі за меншою ціною.