Катя Рибакіна

За рік Катерина Рибінкіна стала одним з найпопулярніших моделей у світі. У схемі кращих моделей осінньо-зимового сезону 2013 по Style.com (перше місце займає Саша Люкс). Походження на кар’єрне зростання обох російських моделей відбувалося практично одночасно, і продовжує рости практично на одному рівні.

Катя Рибакіна

Катерина Рибінкіна та Саша Лус:

Катя Рибакіна

Цей сезон почав дуже успішно, а також Саша Лус, крім кращих шоу на тижні моди в Нью-Йорку, Катя має два значних супутники Chloe і Tommy Hillfigger.

Катя Рибакіна

Катя Рибакіна

Все почалося з шоу Gucci, і він відразу ж пішов з Prada, Dior. У цьому сезоні Катя працювала в сорок-сім шоу, п'ять з яких вона пощастила відкрити.

Катя Рибакіна доб. 2

Катя почала працювати з моделювальним агентством після закінчення школи. Паралельно Катя навчається в університеті в історичному факультеті. Так, якщо моделювання кар’єри не підійшов, Катя навчить історії дітей.

Катя Рибакіна

Катя Рибакіна

Катя Рибакіна

Катя Рибакіна

Незважаючи на вже підкорені вершини, Кате має щось прагнути.
«Я хотів би зареєструватися з секретом Victoria’s Secret, брати участь в кампанії Gucci, і стати моделлю розмови: мати фотографії мене, які повісили Нью-Йорк з коментарем, як «Мої вії так довго, завдяки Maybelin». І моє ім'я підписано знизу.

Катя Рибакіна

Armani Exchange Holiday 2013:

Катя Рибакіна

Катя викликає свою ідеальну рольову модель Наталя Водінова. Katya також милує Cate Blanchett, Julianne Moore і Marina Vakt. З інтерв'ю, що Катя дала ЗМІ, можна зробити висновок, що Рибінкіна задоволена її успіхом і кар'єрною моделлю в цілому. Всі провали, пов'язані з професією, Кате допомагає вижити її властивою оптимізмом.
«Це завжди проблеми з взуттям під час шоу. Так в шоу Emilio Pucci я отримав розмір 39 черевики, в той час як я отримав розмір 41. Стилісти зробили концесію і давали 40-му (потрібно зняти взуття з іншої моделі і дати мені під час шоу). Це сталося наступним чином: ми кинули на підлозі (час зміни одягу є катастрофічно коротким під час шоу), витягали наші черевики і перетягували на підлозі. Він болить трохи, але він був веселим одночасно.
Катя Рибакіна