Катя Рибакіна

За рік Катерина Рибінкіна стала одним з найпопулярніших моделей у світі. У схемі кращих моделей осінньо-зимового сезону 2013 по Style.com (перше місце займає Саша Люкс). Походження на кар’єрне зростання обох російських моделей відбувалося практично одночасно, і продовжує рости практично на одному рівні.

Катерина Рибінкіна та Саша Лус:

Цей сезон почав дуже успішно, а також Саша Лус, крім кращих шоу на тижні моди в Нью-Йорку, Катя має два значних супутники Chloe і Tommy Hillfigger.

Все почалося з шоу Gucci, і він відразу ж пішов з Prada, Dior. У цьому сезоні Катя працювала в сорок-сім шоу, п'ять з яких вона пощастила відкрити.

доб. 2

Катя почала працювати з моделювальним агентством після закінчення школи. Паралельно Катя навчається в університеті в історичному факультеті. Так, якщо моделювання кар’єри не підійшов, Катя навчить історії дітей.

Незважаючи на вже підкорені вершини, Кате має щось прагнути.
«Я хотів би зареєструватися з секретом Victoria’s Secret, брати участь в кампанії Gucci, і стати моделлю розмови: мати фотографії мене, які повісили Нью-Йорк з коментарем, як «Мої вії так довго, завдяки Maybelin». І моє ім'я підписано знизу.

Armani Exchange Holiday 2013:

Катя викликає свою ідеальну рольову модель Наталя Водінова. Katya також милує Cate Blanchett, Julianne Moore і Marina Vakt. З інтерв'ю, що Катя дала ЗМІ, можна зробити висновок, що Рибінкіна задоволена її успіхом і кар'єрною моделлю в цілому. Всі провали, пов'язані з професією, Кате допомагає вижити її властивою оптимізмом.
«Це завжди проблеми з взуттям під час шоу. Так в шоу Emilio Pucci я отримав розмір 39 черевики, в той час як я отримав розмір 41. Стилісти зробили концесію і давали 40-му (потрібно зняти взуття з іншої моделі і дати мені під час шоу). Це сталося наступним чином: ми кинули на підлозі (час зміни одягу є катастрофічно коротким під час шоу), витягали наші черевики і перетягували на підлозі. Він болить трохи, але він був веселим одночасно.