Слави звички

р.
Ви живете звичкою, що означає, що звичаї насправді живе на вас. У зв'язку продовжується, має власну енергію. Звичайно, вона займає енергію від вас, але ви працюєте з нею в минулому і співпрацюєте в даний час. Трохи трохи, звичок стає майстер, і ви станете тільки рабом, тінь. Хібіт дає вам замовлення, і ви тільки будете слухняні раби. Ви повинні дотримуватися її.
Це так сталося, що індуси містик Екнат пішов на pilgrimage. Пільгівка мала тривати принаймні рік тому, що він збирається відвідати всі святі місця країни. Звісно, що з Екнатом було привілеєм і тисячами людей, які подорожували з ним. У місті також прийшов і сказав:
- Я знаю, що тиф і не варто бути членом вашої релігійної групи, але дав мені шанс. Я хотів би піти на це вихованництво.
Eknath - сказав він
до Це буде важко, тому що рік довгий час і ви можете почати крадіжку речей від людей. Ви можете створювати проблеми. Будь ласка, опустіть цю ідею.
Але туф наполягає. Він сказав:
- Я зустріюся з вами. І я пообіцяю, що я не вкраду нічого з кимось на рік.
Угода Екната.
Але після тижня почалися проблеми, і ось що сталося: І що було навіть незнайомець, що ніхто не вкрасив, - це просто зникнув з одного чоловіка, і протягом днів закінчився в чужій сумці. Людина в сумці якого вони знайшли - сказав він нічого не зробив, що він не мав ідеї, як ті речі вийшли в сумку.
У мене є свої підозри, і одна ніч, яку він заважав, але продовжував дивитися і дивитися. Тиф з'явився на ніч. Він почав переміщати речі з одного мішка до іншого. Eknath спійманий його червоний і сказав він
до Що ви робите? Про нас
- Я тримую обіцянку, сказав він. - Я нічого не вкрав. Але це мій дивний звичок... В середині ночі, якщо я нічого не зроблю, я не можу спати. Проживання в рік? Ви людина співчуття. Ви повинні бути переконливими для мене. Я не вкрасивий! Вони завжди зникнуть, вони просто переходять з одного багажу на інший. І крім того, я хочу знову почати крадіжку в рік, тому я повинен залишитися у формі.
Хати роблять вас певними речами, ви потерпілі. Індуси називають це теорія карми. Кожна акція, яку ви повторите, або кожна думка, — це також тонка дія в розумі. Зробляючи тебе. Тоді ви живете життя в'язниці, раба. І цей висновок дуже тонкий; тюрма складається з ваших звичок, кондицій і дій, які ви зробили. Тексти пісень, а це означає: Він оточує ваше тіло, і ви заплутаєтеся в ньому, але ви тримаєте мислення і захищаючи себе, роблячи його самостійно.