Критика вибору кіно Awards 2014

Учора критика вибору кіно Awards 2014 був черговий вершник на шляху до Оскарса. На червоному ковроліні з’явились зірки, які з’явилися останніми ночами на червоному ковроліні, продемонстрували аудиторію розкішні вечірні наряди та ювелірні вироби, якби аранжувати ще одну репетицію головної кіновиставки року. І багато хто з присутніх також отримали можливість ідеальну свою подяки, сходження на стадію Баркера Гангара в Санта Моніка для запеченого кристала статуетки.

Червоношерсті дівчата дуже зелені. Дивитися на Jessica Chastain в Nina Ricci плаття незвичайного відтінку cypress. Звичайно, колір не є єдиною перевагою цього наряду, вставляння мережива на спині і ніжних нальотів на вапно ще більш прикрасить його. Розумним був вибір засобів для укладання - апельсинової помади і плетіння з одного боку дала жіночну і романтичну сукню грайливості.

Незважаючи на те, що одяг Крістіна Applegate нічого нового (навіть, скільки мережива ми бачили на червоному килимі?), він виглядав дуже добре на неї. Червоний на обличчя Крістіна, а також стиль нарядування сукні з легкими драпірами і V-подібним вирізом вигідно підкреслить її фігуру. Цегляна щітка і взуття на платформі дуже важко.

Знімок Cate Blanchett, одягнений з голови toe в Ланвіні, виглядав дуже успішним завдяки грамотному підбору аксесуарів. У поєднанні з масивною шкіряною стрічкою і яскравою помаранчевою помади, просте подовжене плаття футболки перетворилося на ефектний і стильний вечірній наряд. Звісно, не остання роль в цьому чудовому перетворенні грали яскравою особистістю своєї коханої.

Юліет Льюїс з'явився на церемонії створення свого друга та улюбленого дизайнера Зах Посена. Червоний вечірній унітаз з глибоким вирізом, драпірами та виділеною плечовою лінією, атласною на актриса, підкреслюючи крихкість її фігури та бездоганний силует. Вибираємо класичний поєднання червоного і льодового друку, липет доповнить зображення з кришкою чохол з вишуканим орнаментом і пишним шарфом.

Я ніколи не був фанатом сонцезахисних окулярів на червоному килимі, але ще більш розчаровує для мене була сукня Juan Carlos Obando wore на червоному килимі Julia Roberts. Я не бачу нічого цікавого в цьому наряді - друк і стиль не викликають абсолютно ніяких емоцій. Здавалося б, що така сукня може бути «пропущена» з цікавою укладкою, але фахівці Юлії не подбали про це (походження чорного зчеплення і окуляри не підраховують!).

Як Cate Blanchett, Sandra Bullock вибрав плаття Lanvin для церемонії, але її наряд був зроблений виключно Альбертом Ельбазом. Вечірній туалет красивого ягідного відтінку був виконаний з багатьох оболонок і прикрашений тонкою шкіряною стрічкою з кристалами - як доповнення до зчеплення з облицюванням пряжки з Роджера Вівіера. Я раджу, я не дуже захоплений про це наряд - сукні цього стилю були актуальні 10 років тому.

Новий фільм зірка Марго Роббі дала нам перерву з нескінченної стрункості суконь під час поточного сезону нагород і кладуть на червоні килимові комбінезони з весняної колекції Elie Saab. Я не можу сказати, що комбінезон з мереживним оздобленням виглядає ідеально (oh, ті складки!), але в цілому образ виглядає дуже добре. Бездоганна укладка і макіяж з стрілкою прекрасно впишуться в гламурний образ, але варто відзначити, що в такому наряді марго виглядає старше 23 років.

Хто б подумав, що з тієї чи іншої дівчини в кінофільмі «Литва Міс щастя» виростить таку жінку-пампу. Так, це жінка, тому що в цій сукні (Badgley Mischka) 17-річний Abigail Breslin виглядає 30 з трохи. Я не розумію, чому ви повинні одягатися молоду дівчину в сукні, що підходить для вирощеної жінки. Милосердя!

Р

Lupita Nyong'o знову штовхнув всіх по поясу з її шикарним модним випуском. «Кращий актор підтримки» за версією The Critics’ Choice Movie Awards, представлений на церемонії в білосніжному пов’язці незвичайного дизайну з колекції Calvin Klein. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я дуже хочу зустрітися з червоними килимами трьох майбутніх церемоній - SAG, BAFTA і, звичайно, Оскарс.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Щоб сказати, що Adele Exarchopoulos здивував нас своїм вихідом, щоб сказати нічого. Вбрання французької акторки від Louis Vuitton вже дивився незвичайним - оздоблення, прозорі вставки і силует, напевно, не сподобається всім - але коли я бачив під всю цю красу велосипед шорти ... Я вірю, що я не можу оцінити цю наряду, на парі з іншими зображеннями церемонії, тому я буду відхиляти від коментаря і дати вам власну думку.

р.

1915-1856 рр.

Краса Camila Полови, які прийшли на церемонію підтримки свого чоловіка Метью Макконагей, обрали чудовий наряд від Paule Ka. Я дуже люблю лаконічність цього образу, який видно у всіх його складових - в чистому кораловому кольорі, в стриманих декоративних елементах, в босонях мінімалізму дизайну, в простому зачісці і макіяжі.

Книжка Thief star Sophie Neliss приймала до червоного килима в чарівній коктейльній сукні J. Mendel. Наряд складається з декількох шарів різних тканин, прикрашених делікатним принтом і прикрашений брошками з блискучими кристалами. На мій погляд, цей легкий і незвичайний плаття дуже хороший для обличчя Софі, але я замінив гостро застарілі човни з більш елегантними сандалами, які підійдуть 13-річній актриса.

р.

Тріумфатор поточного кіносезону Ами Адамс взяв на червоному килимі у створенні модного будинку Roland Mouret. Актриса носила рожеву сукню з невеликим принтом і драпірами, прикрашену чорними стрічками на талії і плечима. Наряд виглядає дуже ефектно і цікаво і не суперечить стилю свого власника.

Pamella Roland outfit, який представив Крістен Белл на червоному килимі, був для мене найбільшим розчаруванням церемонії. Сукня, виготовлена з звареної тканини, виглядала дуже недбалою і дешевою, а в поєднанні з високою зачіскою і драматичним макіяжом очей нагадує одну з чудових образів від пан-партії Бюл.

р.

Француженка Julie Delpy вкладається для фотографів в яскраво-синій сукні в стилі 50-х, прикрашений елегантним мереживним пошиттям. Наряд виглядав чарівність, а родзинка образу стала ефектним поєднанням кольорів і фактур - золоті човни не тільки поєднуються з поясом на талії, але також були прикрашені вишивкою - аналогією з прикрасою сукні.

Юлі і її друг і колега Єтана Гоя, разом з яким актриса отримала вибір критики Луї XIII премії Genius для фільмів До Dawn, до Сонце, до середини дня.

І нарешті, я пропоную вам п'ять кращих образів церемонії:

1 - Lupita Nyong'o в Calvin Klein Колекція
2 - Camila Alves в Paule Ka
3 - Софі Нелісс в J. Мендель
4 - Cate Blanchett на Ланвін
5 - Amy Adams в Roland Mouret