Зі Дешанель

Сьогодні Zoe Deschanel 34 роки. На сьогоднішній день вона затребувана як акторка і співак, прикрашена шанувальниками по всьому світу. Зое поєднує таланти музиканта, актора та підприємця. А зйомки в серії «Нова дівчинка» взяла її на новий рівень слави. Актриса продовжує себе вірним.

Я написав т музики, але я не робив нічого з ним, не знаю, хто довіряю його, поки я зустрів Матт і все впав на місце.

Гурт, в якому компанія Zoe реалізує свій творчий потенціал, вона і Him.

р.

Комедія: Я завжди любив людей сміятися. Звісно, я вважаю себе коханим. Грати комоди, де я можу зробити мої найкращі.

Тому що у мене є темне волосся і низький голос, я був запропонований грати сухий, саркатичний, залізо люди, але це просто йде проти мого почуття гумору. Я дуже позитивна людина. Я легко збуджена і я люблю стрибати. й

Про свою кар'єру: Я знаю все життя, що я хотів. Назволення – співати, виконувати, брати участь у акторській діяльності та найголовніше – діяти. ?

1409834

р.

На Голлівуді: Від щирого серця. Є багато акторів, які виглядають нездоровими, занадто худими. Я захоплюю жінку, як Meryl Streep і Diane Keaton. І з цих акторів є тонкими, але не надто тонкими! Вони дивляться здоровими, не схожими на сучасні «визнані красуні». Я сумніваю, що ця форма може бути досягнута Пілатами. Анорексія.

Вона сказала, що я завжди хотів бути нормальним. Але як я не намагаюся, це важко бути нормальним. Люди ще думають про мене як дивна дівчина.

р.

Коли я був 13, я був билений, він був жахливий. Немає нічого гірше, ніж в школі! Я була сливою, любила старовинну музику, і мала кілька друзів. Я був дуже суворим. Він надихнув мене, щоб переосмислити життя і себе. В результаті я втратив багато фунтів і інших змінився ставлення до мене. Вони стали більш відкритими, посміхаючими і понітом.

Зої як дитина:

Зої - після того, як стати тонкими:

Про неможливість відповісти на питання: Дуже важко відповісти на прямі та особисті питання, вони кладуть мене на втрату. Але я думаю, з досвідом та віком, я зможу навчатися.

На особистому житті: Не знаю, що я не говорю зараз, я все ще йде через мій розлучення. Я просто хочу зустріти своє життя зараз. Фотозвіт з екс-людом Benjamin Gibbard:

Про партію: Я завжди відчуваю себе зайвим під час всіх цих яскравих сторін. Я сидів там, що я роблю тут? Це як дитина на дорослому святковому столі. Не так погано. Я просто дивлюся речі трохи по-різному. Все це чарівність і блиск Я ляпас з рясною порцією солі. Я дуже далеко від цього життя. Я не маю нічого поганого - Я просто не частина цього. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це трохи позашляховик мій природний стан. Я не використовую для того, щоб покладатися на будь-який. Але я хотів бути дуже сором'язливим, і тепер я дійсно безболісним.

р.

Я дивлюся в дзеркалі після тренувань, щоб пам'ятати природний колір щік і губ, а потім підібрати той же відтінок рум'яна і помада.

р.

Я завжди думав моду, як ви відчуваєте в цьому моменті. Я маю на увазі, коли люди не люблять те, що я носила, але мені подобається, і я не подбаю про думки інших.

Про ставлення до неї до «вишуканого, чарівного» «Я втомлюю ці визначення, з цих слів». Коли ви почуєте їх у вашій адресі і знову, це суперечка і змушує вас думати. Люди хочуть стати карикатурою себе. Я маю на увазі, я не мультфільм, я не мультфільм. Я поміню всіх інших. На початку своєї кар'єри люди не впізнали мене в кожному новому проекті. Мене хамелін. Після того, як кожен раптом вирішив, що я був уроджений, холодний і саркатичний. І сьогодні ще одна пісня: «Шля чарівна!» Люди просто мають короткі спогади. Але це не потрібно впливати на вашу природу.

р.

«Люди, здавалося б, не розуміли мене, бо вони дуже вражають, як я виглядав і що я плаття.» Якщо це справа, то, ймовірно, слід переключати до строгих бізнес-додатків. й