Сучасні Rapunzel і її дочка 27.02.2013

43-річний Терелін Руссел, який припинив ріжучі волосся з чотирьох років, можна вірно назвати справжнім Рапунцель. Довжина волосся досягає майже двох метрів. Не далеко від неї і трьох дочок...

Терелін Руссел живе біля Чикаго з чоловіком і трьома доньками. Особливістю цієї сім'ї є те, що кожен, крім чоловіка, дуже волосатий.
Мама припинила порізання волосся, коли вона була 4 роки. Тепер довжина волосся більше 180 см. Це перевищить довжину свого тіла, що робить Терелін реальним Рапунцелем.
Неподалік від матері і лівої дочки, які успадкували від батьківської любові до довгого волосся.

32311434

Вчити кожну одну косу Руссел навчає дівчат з дитинства. Вона також заклала кілька важливих правил для волосся і поведінки в домашніх умовах. Не можна входити на кухню з пухким волоссям, а площа навколо плити знаходиться під особливою забороною.
Також є обов'язкові правила гігієни. Russell, наприклад, використовує величезну кількість шампуню, а потім величезну кількість кондиціонування, яка запобігає запаленню волосся. Жінки потім стискає її волосся і висихає її на годину.

959554

"Діти, які я врятував, щоб перейти в перукарню, витрачається на шпильки і кондиціонування волосся," вона розповіла журналістам.
Понад років Руссел і її дочок пожертвували деякі їх волосся. Тільки недавно вони пожертвували своє волосся на Love Castles, некомерційний, який виробляє шиньйони для малозабезпечених дітей в США і Канаді протягом 21 років, які втратили своє волосся в результаті деяких захворювань. Але такі стрижки ніколи не розрізають більше 50 сантиметрів волосся.
«Мої спогади найкоротшого волосся в моєму житті йдуть назад, коли я був чотири роки. Потім я пішов до садка і моє волосся витягнути до своєї талії. Для мене коротке волосся - це ті, які закінчуються тільки над талією, говорить Терелін.

Джерело: tolik-bars.livejournal.com