Запитати прощання з взуття

Я чув про Лін-чі, вчитель Zen. Одного разу він сидів у своєму салоні і хто прийшов до нього. Що чоловік був дуже сердитися. Він мав боротьбу з дружиною або його майстером або чимось іншим, але він сердився. Він відкрив двері в небезпеку, кинув його взуття в небезпекі, після чого вводив дуже поважно і лікував низько на Лін-чі.
Lin-chi Вона сказала:
- Перш за все, перейдіть і апологізуйте на двері і в туфлі.
Людина повинна виглядати в Лін-чі дуже дивно. Навколо життєдіяльності. Lin-chi Вона сказала:
- Стоп це!
І сказав він чоловікові,
до Якщо ви не, залиште мене самостійно. Я не маю нічого спільного з вами.
Чоловік сказав:
до Зрозуміло запитати про прощення на двері і взуття.
Lin-chi Вона сказала:
до Не розуміли, коли ви ви висловили небезпеку. Тексти пісень, а це означає: Це буде божевільний зараз? Все свідоме. І якщо двері не пробачають, я не даю тебе.
Чоловік відчував некомфортний, але довелося піти. Він згодом став чорнилом і став просвітлений. Коли він став просвітлений, він сказав історію і сказав:
«Коли я стояв перед дверима і запитав про прощення, відчував Авквард, приступ. Але тоді я думав, що якщо Лін-чі говорить, що, це має бути щось про це. Я довірився Лін-чі, тому я думав, що це був приступним, але мені довелося це зробити. На початку все, що я сказав, що двері були тільки поверхневими, штучними, але трохи трохи по-іншому він був теплішим. І чекав Лін-чі, він сказав, що він буде дивитися. Якщо дверцята прощає мене, тільки тоді я можу увійти; інакше я повинен стояти до тих пір, поки я міг переконувати двері і взуття, щоб пробачити мене. Трохи трохи я прогріваю. Я забув, що багато людей дивляться на мене. Я заготував про Лін-чі, і коли він став справжньою і реальною. Я почав відчувати настрій на дверцятах і зміні взуття. І я зрозумів, що двері і взуття змінилися, що вони були щасливі, Лін-чі відразу сказали, що я міг приїхати. Я пробачився.
Цей інцидент був трансформативний захід в його житті, оскільки він вперше зрозумів, що все було насправді кристалізація свідомості. Якщо ви не бачите його, це тому що ви сліпі. Якщо ви не почуєте, це тому, що ви Тексти пісень, а це означає: Немає нічого матеріалу в те, що оточують нас; це все конденсоване свідомість. Проблема полягає в тому, що ви не відкриті і чутливі.
Осхо