1110
Ірландія
Зовсім досить, але яскраві кольори в яскравому кольорі Ірландія явно не на користь. І підбори теж. І голова не є найпоширенішим явищем. Які модні блогери цього вічнозеленого острова?
169716
Зима в Ірландії - наша осінь. Немає нічого тепліше пальто або куртки тут в цей час року. Ірландці кладуть комфорт першим, тому долоню чемпіонату тут належить повністю до джинси в поєднанні з кросівки, мокасини, балетки, кросівки ...
р.
Однією з основних тенденцій є масивне взуття з товстим, низьким каблуком. Іноді дивиться дивний, але можливо, це просто з звички. Також є протилежна схильність - тонкий каблук і довгий ніс. Я не знаю, що краще ...
646131
Популярні бренди - Choies, Zara, H&M, Primark, Topshop. Найпопулярніший візерунок - це клітинка.
Р.
Мода для шапок має якось пропущена Ірландія, але ось окуляри - за будь-який смак.
Без великих годинників і ювелірних виробів не можна обійтися. Дивитися переважно золото, такі бренди, як Guess, MK, Женева. Тут це спокійна і своєрідна мода Ірландії в стилі Казуальні.
459862.
Дуже популярний одяг з другої руки, збір винограду і зображень ретро стилю.
Топ 3 модних блогерів в Ірландії:
1,1 км Анушка Протта Брендон (anouskaproettabrandon)
3610Р. 4200Р.
Сукня біла - Сара
Чорна сукня від Marciano
Ювелірні вироби
Кофта і спідниця - Topshop
2. Клаудія В. (вугекс)
Куртка і сумка - Атмосфера
Сорочка - Натисніть
Штани - Бершка
Шнекери - Грейсланд
3. Еріка Фокс (ретро-флейм)
р.
джинси Торн - Сара
Біла куртка - Topshop
Шкіряний топ - Boohoo
Шапка - Boohoo Fedora Шапка
Clutch - Парфуіс
169716
Зима в Ірландії - наша осінь. Немає нічого тепліше пальто або куртки тут в цей час року. Ірландці кладуть комфорт першим, тому долоню чемпіонату тут належить повністю до джинси в поєднанні з кросівки, мокасини, балетки, кросівки ...
р.
Однією з основних тенденцій є масивне взуття з товстим, низьким каблуком. Іноді дивиться дивний, але можливо, це просто з звички. Також є протилежна схильність - тонкий каблук і довгий ніс. Я не знаю, що краще ...
646131
Популярні бренди - Choies, Zara, H&M, Primark, Topshop. Найпопулярніший візерунок - це клітинка.
Р.
Мода для шапок має якось пропущена Ірландія, але ось окуляри - за будь-який смак.
Без великих годинників і ювелірних виробів не можна обійтися. Дивитися переважно золото, такі бренди, як Guess, MK, Женева. Тут це спокійна і своєрідна мода Ірландії в стилі Казуальні.
459862.
Дуже популярний одяг з другої руки, збір винограду і зображень ретро стилю.
Топ 3 модних блогерів в Ірландії:
1,1 км Анушка Протта Брендон (anouskaproettabrandon)
3610Р. 4200Р.
Сукня біла - Сара
Чорна сукня від Marciano
Ювелірні вироби
Кофта і спідниця - Topshop
2. Клаудія В. (вугекс)
Куртка і сумка - Атмосфера
Сорочка - Натисніть
Штани - Бершка
Шнекери - Грейсланд
3. Еріка Фокс (ретро-флейм)
р.