Місцезнаходження

Я рідко спілкуюсь про готелі та готелі, які живуть у місті. Атмосфера країни легше почуватися на вулиці, в середовищі і людям. Але Grootbos Private Nature Reserve, розташований в 160 кілометрах від Кейптаун, доторкнувшись мене. Він має простий і одночасно елегантний дизайн, відмінно вписується в природний пейзаж ділянки. Екскурсія залів у новому пості.

Grootbos Private Nature Reserve знаходиться в 10 хвилинах їзди від Gansbai, що вважається неофіційним світовим капіталом великих білих акулів.

Територія заказу становить 1000 га. Комплекс включає в себе 27 будинків і складається з двох маленьких селищ, розташованих на протилежних сторонах пагорба. Перевага приватного природного заповідника Grootbos полягає в тому, що він не вписується в екосистему. У Росії будівництво часто руйнує всю зелень. З'являються сорти, рівні землі ... І після цього власники садять дерева поруч з будівлею і думають про зелені газони. Південна Африка піклується більше про свою природу.

Низькі будинки з великими панорамними вікнами. Влітку туристи мають пікніки на терасі. Бурі барбекю на мангалах, пити лимонад або пиво. Ми приїхали до Південної Африки, коли вона була ранньою весною, тому нам не пощастило з погодою. Вже кілька днів ми не їсти на терасах.

Панорама Bay Bay. На малюнку за морською лінією можна побачити силуети піщаних дюн. Романтичні та диких любителів природи літати над бухтою літаком, щоб побачити знамениті Південні Гладки.

Адміністративна будівля з рецепцією, лобі-баром та рестораном. Приємний інтер'єр з великою кількістю кам'яного і коричневого дерева. Відпочинок в такому номері дуже комфортний.

Російські архітектори рідко використовують техніку з панорамними вікнами при проектуванні будинків. Можливо, це пов'язано з важкими погодними умовами і високою вартістю, можливо, при зіткненні співвітчизників до паннобудування будівель. Крім того, через навколишнє сірість люди воліють закривати вікна шторами.

Гроотбос Приватний природний заповідник не хоче робити це. Перегляд, які відкриваються зовні вікна дійсно дивляться уяву.
У номері є невелика кухня. Відповідачі можуть зробити чай або каву.

Не вбиральня, але небо. Особливо для модистів, які навіть на поїздці в Африку приймають пучок одягу. З однією валізи і сумкою для подорожей, у мене є багато номерів.

Просторе ліжко з навісом, яке служить не елементом декору, але і справжнім захистом від комах. У будірному кутку. Знову, жінки будуть оцінені :-

р.

На терасі можна залишити вітальню або спальню. До послуг гостей гарна панорама. До речі, ім'я Гроотбоса, якщо я не помилився, значить «великий ліс». Вік деяких дерев в ньому перевищує тисячі років.

Велика ванна кімната. Його інтер'єр добре поєднується з оформленням всього приміщення.

Ми росіяни використовуються для вішалка в невеликих ванних кімнатах. У такому просторому номері, допущеному, спочатку він став некомфортним.

Двомісний раковина, окремі кути з туалетом і душовою кабіною, лавка для зміни одягу, кілька великих дзеркал. Популярний інтернет-видання Віктора Гончаренка може співати про неї: “Хто вона, там вона є санвузлом моєї мрії, тут вона є...”

999 р.

Постійно натягуйте, щоб влаштувати сніданок на терасі, але дощ "солідий" і не дозволяв.

Перш за все, я повинен був оселитися з колегою Діма Черкасова, але в такому місці я хочу конфіденційність і спокій. Так ми попросили нас в окремих будинках. Я мав змінити дах над головою в день пізніше. Адміністрування комплексу апологізованою і запропонував мені переїхати до будинку на інший бік пагорба. Я люблю все нове, тому я погодився.

Каркас показує шлях вітру, що веде до будівлі. Навколо деревини. За офіційними даними є 740 видів рослин в заповіднику Гроотбос.

1416054

5 999 р.

На в'їзді оригінальна кам'яна облицювання радий.

Простора спальня в поєднанні з ванною кімнатою.

Р

Затишна вітальня з супутниковим телебаченням, DVD і каміном. Вогонь в ньому постійно підтримується співробітниками готельного комплексу.

Grootbos Private Nature Reserve - це чудове місце, щоб зупинитися у ресторані. Якщо ви будете дивитися на китах або дайвінгу в воді з акулими, то раджу тримати в ній. Звісно, ціна тег трохи укусає. Щоденна вартість будинку становить близько 500 доларів. Але ми отримали гарну знижку, адже ми купили цілу екскурсію Африки на групу восьми осіб.

й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное