Фото з Росії 2013

Нещодавно були відомі переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращі фотографи Росії» – масштабного фотопроекту, що охоплює всі регіони країни.
Метою проекту є передача моментів виходу на рік в житті Росії за допомогою яскравих фотографій, і єдиний стан полягає в тому, що фото повинні бути зняті на території нашого великого материка.

Олександр Казаков, Москва. "Ластний дзвінок"
Останній виклик у Московській військовій школі Суворов.

Дмитро Зверєв, Москва. "Постер на стіну за доріжками"
Рекламний плакат серіалу на стіні Таганської станції

Лідія Шарапова, Москва. "Зимова гра"
Опис: 8 березня в Нижньому Новгороді я замерзла в кабельній машині, а вниз по річці чоловіки грали на футбол. Насолодіться сонцем і дав нам чудові тіні. Що я був дуже щасливим про те, що люди, які пристрасно помітили гру.

Володимир Абіх. Красноярська територія. "У серці Августа любові."
Сибірський трамвай з незвичайною назвою Августус показує татуювання на грудях з зображенням коханої жінки.

р.

Володимир Орлов. Великдень.
Свято-Введенський Толга чоловічий монастир. 5 травня 2013

Тетяна Соловйова, Коломна, М. Колічево. "Велика вода"
Весняний паводок Ока – це ефектний захід в житті Коломенів. Дозени спекторів збираються на березі, щоб подивитися на льоду велику воду.

Тетяна Воротинцева, Москва. "Чікеньпокс."
Три сестри разом з куркою

Герман Еузеф, Буряція. "Збірник".

Віталій Ільларіонов, Москва. Сундог 2.
Собаки-терапевти – це унікальний засіб реабілітації дітей з особливими потребами. Застосування собачих терапевтів – терапія канісу – спрямоване на вирішення проблем інтеграції та соціальної адаптації дітей з обмеженими можливостями. Цей напрямок має багату історію за кордоном, в Росії з'явився порівняно недавно і активно розвивається.

Дар'я Назарова, Прилуки. "Сон Іра"
Про яскрава людина, діагностика якої від народження, а саме додаткові 47 хромосом, не зіпсували життя, до мого питання - чому вона має стільки веснянок, дівчина відповів, що сонце любить її.

р.

Володимир Троян, Санкт-Петербург. "Дівчаті, як завжди, хлопці як звичайні"
Випуск Нахимівської школи.

р.

Тетяна Борисенко, Москва. Капітальний шавасан
Йога-марафон на Червоній площі.

Дмитро Рогулін, Пугачов. "Пугачевський повстання"
Збір маси в місті Пугачів, Саратовській області, мешканці відправляються на блокування федерального шосе.

Костянтин Завразин, Санкт-Петербург. «Президент Путін нащадує на лазка»
Президент Путін зробив дайвінг на глибину 56 метрів на занурюваному Sea Explorer 5 місце, де знаходиться фригат Олега, який висить в Балтійському морі.

Ростислав Красноперов, Балашиха, Московська область. Готелі типу "Migrant"
Мигранти, що живуть в контейнерних будинках на будівельних майданчиках.

Наталія Лузінова, Ярослав. Руки вгору.
Людина народжується і тягне руки вгору.

, Україна

й