10 Секретів потужних заголовків!

Справа в тому, що звання 90% успіху, кожен знає. Але як часто справа, знаючи і застосування не те ж саме. В результаті на більшості сайтів ми бачимо такі заголовки, після чого вам просто не хочеться читати текст нижче. І це не те, що заголовок не поганий, або це відштовхує читача. Основна проблема полягає в тому, що заголовок – це просто «необхідність». Він не гачеться. Не заохочуйте вас читати далі. Не емоційно.

Які найбільш продаваючі заголовки?

1,1 км У більшості випадків, найпростіший ваш титул, краще перетворення. Немає необхідності ускладнити будь-який час, посипати розумні умови і писати у назві вироку, рівень написання конкурсів у літературному інституті.

Аудиторія, ймовірно, не оцінить ваші зусилля! А замість того, намагайтеся описати суть вашого вироку кількома словами:

-5 секрети.
-10 практичних кроків.
-7 критичних помилок.

Ці заголовки вже стали інформаційним бізнесом «класичного». Але незважаючи на видиму простоту, вони все ще працюють ідеально.

2,2 км Колір заголовка. Руле #1 також працює тут - не ускладнюйте його. Уявіть, що ви просто не маєте жовтих, сильних, помаранчевих та інших кольорів. Ви обмежені тільки чорними і червоними. Вам буде достатньо!

3. У Короткі заголовки часто працюють краще, ніж довгі. Довгий відвідувач читатиме вашу заголовку, тим більше вони набридли.

Звичайно, є винятки. Наприклад, легендарний головоломка: «Ая сміхалася на мене, коли я сказав, що... (Я зароблю, навчаюся, я можу і т.д.) до I ... (Я поїхав новий Mercedes, зробив зворотний кліп і т.д.). й

4. У Не «навми» з розташуванням назви. У верхній частині сторінки в центрі є найбільш оптимальне місце.

5. Умань Увімкніть назву з підголовуванням. Хороша підголовка буде, наприклад, опис формату вашої пропозиції (практичний марафон, онлайн-тренінг, безкоштовна книга тощо).

6. Жнівень Натисніть біль. Ми робимо таким чином, що ми хочемо позбутися від болю, а не насолоджуватися ним.

Саме тому заголовки, які добре працюють над хворим кукурудзою. Приклади: «Ви повинні сидіти в офісі?», «Дів, що ви страждаєте від бруків?», «Дякую вам погану погоду?». А потім ви відразу ж запропонуєте рішення до цієї проблеми – віддалена робота, відпочинок в Таїланді і т.д.

7. Про нас Запитайте питання інтригу. Ми любимо свічники. І ще більше, відчуттів до них. Тому питання в заголовках відмінно працюють.
Приклади: «Що секрет...?», «Ви все ще...?», «Що вибрати? й

8. У Багато хто з нас втомилися від того, що ми робимо, але не як це зробити. Ось чому назва може йти прямо до точки.
Приклади: Як зробити $ 10,000 в 3 місяці, Як зустрітися з Ten Beauties Кожна ніч, Як дізнатися Landing Page в 1 Година

9. Навігація Клієнти, які хочуть досягти результатів «тільки і швидко». Великий Використовуйте ці слова у назві.

10. І звичайно, ми любимо новинки. Ви навіть можете сказати, «Неспішно!» Або можна використовувати ті ж кореневі слова, або синоніми: «Останній розвиток», «революціонарна технологія» тощо.

І звичайно, головне правило, що будь-яке звання необхідно перевірити. Оскільки ви ніколи не можете визначити з 100% ймовірністю, яка буде працювати краще.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное