1387
Як боротися з лізією? 10 простих способів.
1,1 км Ранкові ранкові ранки і настрій душ.
Не можна нормально працювати, якщо виконується базові, фундаментальні речі, такі як експлуатація та душіння після сну. Ті, хто щодня знає, що в наступні кілька годин вони 100% заряджаються і все робиться без проблем. Існує ще один неімпортний плюс зарядки - він зменшує сон людини в середньому 2 годин. Запуск 30 хвилин на зарядці додасть 1 годину і 30 хвилин до вашого життя. А протягом цього часу можна добре розслабитися, або заробляти додаткові кошти. Душ є обов'язковим. По-перше, це гігієна, і по-друге, свіжість думки не заважала нікому, поки не зараз.
2,2 км Одноразова робота для кожного іншого.
Багато людей знають, як зробити себе, щоб зробити щось. Є випадки, які необхідно виконати дуже велику монотонну роботу (наприклад, очищення бази даних). Багато людей зв'язуються і знімають цей бізнес до останнього моменту, комусь, подрібнюючи зуби, починає працювати, і робота не йде! Тим не менш, найкращий спосіб захопити 20 хвилин під час монотонної роботи та відключення від іншого бізнесу (відповіді на важливі посилання, зателефонуйте клієнту та ін.). Потім він повернеться до роботи. Найголовніше, щоб розпочати цю монотонну роботу.
3. У Кожен 20 хвилин.
Я не знаю, скільки, але сидячи на 1 годину в стільці - можна отримати геморої. Зайдіть, пройдіть по офісі, квартиру, якщо це можливо – виїхати поза і просто чекати, подумайте про деякі бізнеси, а потім повернутися до роботи. Я сумніваюся, що багато хто зробить будь-яку вправу.
4. У Якщо ви не хочете працювати, візьміть роботу.
Якщо ви не можете розпочати роботу, принаймні очищайте робоче місце, а потім буде бажання прийняти щось інше.
5. Умань дотримання принципів управління часом.
Багато написано про це, якщо хтось не знає, що це, читати книгу Гліб Архангела "Час диск" (вартість книги). Особисто я не спостерігали принципу управління часом в останні роки, тому що останнім часом я не можу прогнозувати, що може статися в наступну годину.
6. Жнівень Забудьте все і просто лежайте.
Наше тіло не може жити тихим життям, добре, ні. Якщо ви не зможете працювати, лежачи на дивані і нічого не думаєте. Ви хочете працювати, протестовані на себе!
7. Про нас Ви зробили важку роботу, нагородити себе.
Після великих і трудомістких робіт ви можете винагородити себе (купити шоколадний бар, гаджет або новий автомобіль). Розмір подарунка залежить від роботи, яку ви вносите в роботу.
8. У Too великий випадок? Пробити
Ви не повинні йти далеко на прикладі. В даний час я пишу проект дисертації, протягом місяця з початку навчального року, і я вже писав близько 5-10% від мого дисертації. Це просто, що я роблю все в свою чергу, сьогодні пишу про це, завтра про це, переробити текст наступного вівторок і т.д.
9. Навігація Щоб видалити всі сміття з вашого життя.
Більшість з нас, замість роботи, буде отримувати і читати пошту, пройшовши через Хабр або блоги, потім заварити собі чай, отримати ще одну пошту, і, нарешті, отримати до Давидова блогу... і ознайомтесь, година пройшла. Якщо ви не можете зупинити читання блогів, зробіть подарунок для себе.
Я прочитав блог, читайте блог і т.д.
10. Зробіть точку.
Так, це право. Взяти шматочок паперу і писати: «Сьогодні я буду робити технічне завдання на сайті про фіолетові туалети!». І просто починайте це.
Є багато способів боротьби з лазією, але не багато хто з нас розуміє визначення чіткості слова. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви граєте з іграшками або ви робите додаткові пряжки.