1128
Варто задуматися. й
У невеликому селищі ходив бізнесмен, який сидить у тидиському човні. Дільмен привітав риболовця на удачі і запитав, як довго він приймав уловити таку рибу.
- Пара годин, не більше, рибалець відповів.
- Чому б ви не залишалися на море довше і зловили ще кілька цих риб?
до Одну рибу достатньо для сім'ї, щоб жити завтра.
до Але що ви робите решту дня? він сказав.
- Я спати до обіду, потім їхати риболовля на пару годин, потім грати з дітьми, потім дружиною і у мене є систа, потім я ходжу в село для прогулянок, пити вино ввечері і грати гітару з друзями. Ви бачите, я насолоджуюсь життям, рибалок пояснив.
- Встановити вас, - сказав бізнесмен, "Я допоможемо вам, ви робите все неправильно. Ви повинні рибитися весь день, а потім купити собі великий човен.
до А потім що? рибалки просили.
до Тоді ви будете ловити більше риби, і ви зможете купити собі деякі човни, навіть кораблі, і один день ви будете мати флот.
до А потім?
- Тоді замість продажу риби до посередника ви привезете рибу безпосередньо на завод і, збільшуючи прибуток, ви відкриєте свій власний завод.
до А потім?
до Тоді ви залишаєте це с. godforsaken і перейдете до великого міста і, можливо, одного разу ви можете відкрити величезний офіс і бути директором там.
- Як довго приймати?
- 15, 20 років.
до А потім що?
до А потім, сміхався бізнесмена, то краще прийде. Ви можете продати свою компанію на кілька мільйонів доларів і стати дуже насиченою.
до А потім?
- Тоді ви можете зупинити роботу, ви можете перемістити в невелике село на узбережжі, спати до обіду, риби трохи, грати з дітьми, мати пікта з дружиною, ходити по с., пити вино ввечері і грати в гітару з друзями.