10 помилок в особистому розвитку

Р
1,1 км Відсутність чітко визначених цілей. Здається, що це так просто, щоб прийняти і сформувати мету. Але, в реальності багато людей не можуть чітко висловлювати своє бажання і використовувати деякі складові. Мета повинна бути чітко встановлена, інакше ви не знаєте, що прагнути до.

2. Любт і страх. У мозку надсилаються ці сигнали при вирішенні важливого завдання життя. І ми починаємо сумніватися: чи можу я? Що робити? Чому навіть думають про це? Намагатися. Ви кажете: Я спробував його багато разів і без результату! Для чого можна відповісти: Звісно, щось було неправильно. Інші люди роблять. Так ви повинні сидіти і думати про те, що ви робите неправильно.

3. У Відсутність планування. Без планування неможливо встановити цілі. Якщо нічого не планується, то занадто багато часу не буде ніде.

4. У Відсутність дії. Коли ви встановили мету і плануєте кожен крок, починайте діяти відразу. Тільки акція допоможе вам поступово перейти до кінцевого результату.

5. Умань Інші думки людей. Послухайте думки близьких. Розкажіть: Не робіть це, він не працює. Я намагався, це мертвий варіант, і т.д. Так як один з цих людей не працює, не означає, що ви не будете.

6. Жнівень Відсутність наполегливості. Хто сказав, що це буде легко? Так, іноді ви хочете кинути все і почати жити як кожен інший, але потім ви можете поцікавити себе все життя для цієї слабкості.

7. Про нас Немає наставника. Ви можете досягти всього себе, але не відомо, як довго це займе. Це набагато простіше знайти наставника, який допоможе вам швидко зрозуміти, що потрібно.

8. У Розгортання. Змінити ваші оточення людям, які є більш цілеспрямованими та успішними. Тільки ці люди можуть мотивувати вас стати однаковою людиною. Дуже важливо.

9. Навігація Відсутність підготовки. Навчання є важливим для особистого та професійного зростання. Нові знання підвищують свої можливості.

10. Можливість анотації. Не варто фіксувати на висоті. Ви також повинні бути в змозі відпочити і відволікатися від усього, або навіть до нервового розбиття не далеко. Хороший помічник тут буде гумором. Уміння сміятися на собі властива тільки в дійсно міцних людей!