Список рекомендованої літератури від Євгена Чичваркіна:

, Україна
1,1 км Losing Innocence від Richard Branson.

Це подих. Іноді здається, що якщо ви на вершині і відчуваєте гіпоксію. Це дивовижна книга, єдине, що я хочу сказати, що якщо у вас немає такого роду несвідомий аналіз, не повторюючи його, це не фінансово безпечний. Для початківців підприємців – хороша порція адреналіну.

2. Війна для таланту Е. Майклса, H. Handfield-Jones, Е. Exelrod.

Добра книга навчає Вас цінувати і цінувати людей. Це дуже важливо для Росії. В основному для менеджерів великих компаній.

3. У Сильний стан Франциска Фукуяма.

На жаль, я не читав його все. Я відкрив свій рот і слухав його на Санкт-Петербурзі Економічний форум минулого року. Я дуже рекомендую читати перший розділ і, якщо вам подобається, більше.

4. «Мацушіта лідерство» Джон Котлер.

Серйозний і іноді трагічний запис. Все може бути досягнуто тільки з максимальною концентрацією моральних і фізичних сил.

5. Умань "Імейн це!" Том Петрос.

Правильний переклад Re-imagine є Re-imagine, не уявіть собі. Уявіть собі 1971 альбом John Lennon. Чудова книга з найвищим емоційним зарядом. Потужний виклик для зміни, для відкритого мислення. Ознайомитися можна як «Вступ до психоаналізу» С. Фрейду: 1 глава дня, для кращого засвоєння.

6. Жнівень Як я створив Wal-Mart by Sam Walton

Не можна попросити читати главу 1 день, хороші торговці ковтати її і для багатьох людей є підтвердженням того, що вони зробили все правильно, що кожен йде через неї. Для торговців, як для моряків, Wal-Mart є визначенням де північ, де південь є, і де плавати.

7. «Державна мотивація». Проблема інфекційна! Кобиелл К.

Чудово, що було створено в Німеччині. Тим не менш, схильність до формалізму і профспілкового тиску досить високий. Люди чудово мотивовані і безплатно, особливо вакансійні оголошення, просто пісня.

8. У «Незрівнянність зараз або ніколи.

Книга з корпоративної релігії Jesper Kunde. Якщо ви знаєте, купуючи той же Danone або Kellogg, що компанія хоче від вас. Програма надає розуміння особливостей маркетингу в скандинавських країнах, особливо їх мислення.

9. Навігація 22 Негайні закони маркетингу від Al Рису та Джека Троу

Один з найдовших письмових книг. Книга проста, зрозуміла, звичайна імітована правди, написана в зрозумілій мові. Добре для Троту.

10. Перша класова послуга як конкурентний адвокат Джон Шол.

Для тих, хто займається роздрібною або сервісом, ця книга є конституцією. Найбільша кількість нововведень в євросеті беруться з неї. Після закінчення книги, я вирішив запросити Schole, щоб поговорити з командою управління. До мене полонський з Мірака. Я збираюся піти в Асашай, щоб вивчити компанії, які Шоол Сервіс перший консультував. Ця книга може прочитати на Євросеті протягом робочого дня.

11. Айн Ренд, "Атлас Смуги."

Я хотів би сказати щось особливе про цю книгу. Це справжня відповідальність підприємництва. Я думаю, що це найбільш потужна робота, як в її суть, так і сенсі, написана в 20 столітті.
У євросеті ця книга також може прочитати під час робочого дня.