10 найвідоміших казок відомих людей до смерті

1,1 км Оскар Wilde загинув в кімнаті з недійсними шпалерами. Підхід смерті не змінив ставлення до життя. Після слів «Одно колір!» Звідси про те, що він пішов.

2. Королева Marie Антоінетт, сходження на срафоль, стиглий і степений на нозі виконавця: "Зроби мене, сіра, я зробив це випадковою."

3. У Імператри Петровна була надзвичайно здивована лікарями, коли половина хвилини до її смерті вона розійшла на подушках і чоловічо запитала: «Ам все ще живо?» Але перед лікарями встигли боятися, все поліпшилося самостійно.

4. Американський драматург Євген O'Neill: Я знаю! Я знаю! Народилася в готелі, і поганяє її, дихаючи в готелі.

5. Умань Шпіоністка Mata Hari послав повітряний поцілунок для солдатів, спрямованих на її: "Я готовий, хлопці."

6. Жнівень «Діє - це нудна і похмура річ». Моя порада вас ніколи не роблять це.

7. Американський романст і драматург Вільям Сароян один раз сказав: «Все доводилося вмирати, але я завжди думав виняток для мене». Що?

8. У Відомий англійський хірург Йосип Грін, медичною звичкою, вимірював його пульс. Він сказав.

9. Навігація «Якщо це смерть, я не захотівся з ним. й

10. Російський сатиристський письменник Солтиков-Щедрін привітав смерть з питанням «Я, що ти, приступи? й