Всі Я не можу зробити це більше!

Я соромлюся, коли я чую про Е. coli, яка десь постійно знаходить Онищенко. Я алергію на красиві українські імена Мутко, Тимошенко та Фурсенко з іспитом. Я хворий, коли говорять про гарну білоруську назву Лукашенко. Ім'я Військово-морського дає мені нерви, а з його позицій «Лідер опозиції» дає все інше. Якщо у них є такий лідер, який відпочиває? Назва Чичваркіна не так погано для мене. Коли я чую про черговий сексовий скандал у Сполучених Штатах між 99-річним політиком і 16-річною чорною покоївкою, я працюю в аптеці для заспокійливих, хоча я використовував бути спокійною. Резюме «Техогляд повинен бути скасований і виготовлений прозорий» приводить мене в пастор, а слово «ombudsman» занурює мене вночі. борг України за газопостачання більше не сміється, а наші осені космічні активи провокують спалах сексуальної імпотенції. До речі, рекламні засоби для сексуальної імпотенції бореться з цим порушенням краще, ніж самі засоби. Я дивився і відразу хотів зловити режисера реклами і... спасибі, в слово.
Я не хочу подякувати кожному. Я хочу, як на місяць, але я не можу побачити місяць. А замість того, висить протяжку про співачки Стас Михайлов, і він хоче не скуштувати. Під час концерту він бажає бути спокійною. І решта зірок. Не тільки вони співають і танцюють, вони одружилися і розлучаються, мають дітей десь, хрещення їх жити на НТВ, потім знову розлучення і знову одружитися. І flicker, flicker, flicker... Я очі втомлюються. Вони не хочуть бачити їх на сцені або на телебаченні. Я шукаю їх в зоні. Разом з виробниками. Уявіть радість в'язнів, таку клумбу висаджують до них, всі в стразах, пері, хутра, макіяж і гламурні татуювання ... Я шкодую про чоловічу частину сцени.
Собчак, до речі, очі не втомилися. Використовуваний для нього, очевидно, І використовується шлунок, я маю на увазі, це не хворий. Це блювота. Учора я прийшов по ньому двічі на телевізорі, ледь вдалося запустити в туалет. Я не схожий на зовнішній вигляд перукаря Zverev без макіяжу, як вигляд Sobchak в макіяжі.
Всього закрили баск. Я втомився від Якубовича. Я втомився від Cecalo. Волочкова бачить навколо кожного кута. Ургант припинив любити євреїв. Через Кіркоров, Болгари. З Галичини, людей. Якщо я зустрічаю вас на вулиці Петросяна, я вбити тебе. Я лікую лікарів з усіх каналів для всіх захворювань до смерті. Я лікую Малахів до тих пір, поки він гине, а потім вбити його за повну гарантію. Я забув мій ім'я, але він всюди і кожен день. Подаруйте йому олівцем, дайте йому малятко! Нехай він не може!
Коли я чую спів Анни Семенович, мій мозок варення. Коли я бачу її, м'язи атрофії, хоча багато людей мають протилежність. З Жанни Фріського! В перший раз в п'ять років - бум! Одне весілля! Хто такі молодят? Чому я розповідав про них восьмого ранку, потім навпіл минулого дев'яти, а потім в дев'ять і так до вечору? На всіх каналах навіть євроспорт! І я був єдиним російським глядачам Нової Зеландії Я шукав його протягом трьох годин, я думав, що це був такий довгий комерційний для підлогових щіток! І для мене про ці незрозумілі молоді ... Я став сірим після весілля Джигурди, вони хочуть закінчити мене з їх весіллями. А телефон йде, "Що ви переглядаєте зараз?" Більше Я пішов з телевізора після сексу з Анфіса Чехова! Сведа припинила допомогу мені!
І вони ходять, щоб сказати, "Якщо були вибори сьогодні, хто б ви проголосували?" Я голосую за п'ятдесят років. І моя квартира, до речі, в порядку, і не існує корупції з міліцією, і душ буде працювати, якщо це не було ремонту хлопців з Об'єднаної Росії. Вони пообіцяли закінчити завтра, вони обрали, вони не дбають про мене. Я ходжу до мого сусіда. Від неї я дізнався день тижня, погода і останні новини про Ходорковський. Я соромлюся сказати її, я не дбаю, де він сидить, як він сидить з ким! І скільки грошей він пішов, я не подбаю, бо він не гона дає мені копійку в будь-який момент, хоча він мене кине. У мене вже є мікросхема, а сусід у спині: Юкос Менатп! В'язниці совості! Чоловік, в'язниця печінки, кидає мені сто рублів. Ви можете запозичувати з Ходорковського, якщо ви любителя. Або це ... в'язниця іншого органу ... що Yo-mobile ...
Але з слова «Сочі» я навіть не маю мікрострейку, але масивний інфаркт. Хлопці, Я не отримав єдиного будівельного контракту, у мене є нерухомість, на жаль, немає, у мене є... Ви знаєте, де є статуя Давида? Так піти і піти з Сочі! Крім того, як я розумію, ні Кабаєва, ні Хоркіна буде там. Так вони зіткнулися з слайда - це, є два медалі. Краще сидіти в Думі з розумним виглядом, який, до речі, вони не працюють дуже добре.
Нарешті, захистити мене від російського футболу! Нехай вони працюють, нехай вони думають, що вони грають футбол, нехай вони навчаються Капелло, навіть Куклачев, але без мене. Хоча хто захистить мене... Ви повинні захистити себе, залишити. У найсвіжіших куточках країни, де телепрограми погано спійманіли і комарів хороші. Тому що є кілька телевізійних програм, і комарів, як зірки в шоу-бізнесі. Я даю кожному комарів ім'я та... Ім'я першого. Ні, нехай залишатися секретом, інакше інші будуть відхилені, чому вони не перший.
Я не можу взяти його більше, я не знаю, що хтось тут. Бабкін, наприклад, з дикими танцями, або вічний Лещенко з вічний Вінокур. І там, в далекому куті країни, є тиша, птахи, зелена трава, чисті річки, дружні люди ... Вони також персонажі, такі як Різдвяне дерево, слов'янське, Максимове і Vaeng в нічний час, дивлячись на пісні в в вухо, не висить.
З повагою! Успіхів Вам, джентгенів і, нарешті, поради – не дивитися російські телевізійні проекти, серіали і новини телевізора перед вечерею. Читати старі радянські газети...

Ілля Крістіан

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное