Бетмен.

Життя 27-річного резидента Мінська Сергія Єфіменко сповнена пригод. Він витягував погану людей з води, надав першу допомогу постраждалим від нещасного випадку і зловив вулицею. У той же час молодий чоловік не має нічого спільного з поліцією або Міністерством надзвичайних ситуацій. Він просто використовується для пошуку і категорично не погоджується з тим, що порятунку людей похилого віку є роботою похилого себе.

Про байдужість білоруських На принципі «ми будинку з кромкою» мешкають багато, але не всі.
Про Сергій Єфіменко написав нам своєму другу, який щиро стурбований своїм здоров'ям. Як він описує свого друга:

«Чому він йде, де він йде, він має підставу показати його інтелект і фізичні здібності в екстремальних життєвих ситуаціях. й

Ми вирішили познайомитись з мандрівником і почуєте про своїх експлуатації. У той же час він був навіть присуджений медаллю Президента «За залік». Це був у коледжі роки. У прекрасний зимовий день він і його друзі ходили по набережній і раптом побачили чоловіка, що падає під лід. Не було часу думати: ми повинні відповісти швидко і зберегти людину. Відвага молодого чоловіка відзначається в ОСВОДі, він привітав в університеті і подав годинник. Через кілька місяців медаль прибув.

Але виходить, що цей випадок тільки кінчик айсберга. На рік раніше Сергій Єфіменко підтягував ще одну поросяту чоловіка від Свіслоча. Не так давно я потрапив в екстремальну ситуацію з дружиною на романтичну подорож до Марокко.

Ми були на невеликому тур-автобусі, коли раптом автомобіль перед нами почав робити скручування та ще один автобус збитий в нього. Як ми пізніше навчилися, в таких ситуаціях, проходячи трафік практично ніколи не зупиняється - може бути занадто багато проблем. Але як я сіла на фронті, мені вдалося наполягати на зупинці. Він пішов на жертву і почав витягти його з автомобіля. Алас, закінчився сумно, травма несумісна з життям.

Поки ви думаєте про те, що сталося в місці Сергія, ми розповімо вам про інший незвичайний випадок, який сталося тільки в іншому день. Як з супергеройськими історіями, її початок був прозаїк.

Увечері я пішов в магазин для хліба, перейшов в арку... а потім почула страшну кришку! Я бачив жінку кричущою. Я не знаю, що збираюся до тих пір, поки я побачила хлопця, що працює. Увімкнено тушку шпилькою манжетою. Хоча я не буду називати себе спортсменом, я зловив атаку швидко. Звісно, він був рубаним, тому що він навряд чи против. Я попросив йому піти, але я думав: «Що він захопив дружину або мою матір’ю?» Я подав її до міліції.

Молодий людина говорить, що в деяких дивовижних спосіб він постійно зустрічається епілептиками, в транспорті або на вулиці. Алгоритм дій вже був розроблений для автоматизації: викласти голову на боці, тримати мову так, щоб людина не завдала шкоди собі. Недавні батьки нагадували йому, як він практично втратив ніс як дитину. Разом з другом вони викопують гострі саппери в землі, і Сергій вирішив худнути і бути цікавим. Я закінчився в носі. Що робити, якщо останнім тифом був ніж? Або ж люди поїхали з сина?

Сам Сергій не скаржаться на роль Бетмена. Дуже приємно допомогти людям. Після кожного такого інциденту він дуже задоволений. Саме тому всі ці речі відбуваються з ним. Що потрібно чекати завтра?

Такі випадки відбуваються щодня, тільки хтось небайдужий проходить, і хтось, як героя статті, здатний ризикувати своє життя заради свого сусіда і правильно оцінити те, що відбувається навколо. Це життєрадісна, але такі люди рідко і вони гідні відмінностей і сприятливих умов життя в будь-якому суспільстві.

Ви коли-небудь давали людям першу допомогу?

-img5---

Джерело: Новини.tut.by