Бетмен.

Життя 27-річного резидента Мінська Сергія Єфіменко сповнена пригод. Він витягував погану людей з води, надав першу допомогу постраждалим від нещасного випадку і зловив вулицею. У той же час молодий чоловік не має нічого спільного з поліцією або Міністерством надзвичайних ситуацій. Він просто використовується для пошуку і категорично не погоджується з тим, що порятунку людей похилого віку є роботою похилого себе.

Бетмен.

Про байдужість білоруських На принципі «ми будинку з кромкою» мешкають багато, але не всі.
Про Сергій Єфіменко написав нам своєму другу, який щиро стурбований своїм здоров'ям. Як він описує свого друга:

«Чому він йде, де він йде, він має підставу показати його інтелект і фізичні здібності в екстремальних життєвих ситуаціях. й

Ми вирішили познайомитись з мандрівником і почуєте про своїх експлуатації. У той же час він був навіть присуджений медаллю Президента «За залік». Це був у коледжі роки. У прекрасний зимовий день він і його друзі ходили по набережній і раптом побачили чоловіка, що падає під лід. Не було часу думати: ми повинні відповісти швидко і зберегти людину. Відвага молодого чоловіка відзначається в ОСВОДі, він привітав в університеті і подав годинник. Через кілька місяців медаль прибув.

Бетмен.

Але виходить, що цей випадок тільки кінчик айсберга. На рік раніше Сергій Єфіменко підтягував ще одну поросяту чоловіка від Свіслоча. Не так давно я потрапив в екстремальну ситуацію з дружиною на романтичну подорож до Марокко.

Ми були на невеликому тур-автобусі, коли раптом автомобіль перед нами почав робити скручування та ще один автобус збитий в нього. Як ми пізніше навчилися, в таких ситуаціях, проходячи трафік практично ніколи не зупиняється - може бути занадто багато проблем. Але як я сіла на фронті, мені вдалося наполягати на зупинці. Він пішов на жертву і почав витягти його з автомобіля. Алас, закінчився сумно, травма несумісна з життям.

Поки ви думаєте про те, що сталося в місці Сергія, ми розповімо вам про інший незвичайний випадок, який сталося тільки в іншому день. Як з супергеройськими історіями, її початок був прозаїк.

Увечері я пішов в магазин для хліба, перейшов в арку... а потім почула страшну кришку! Я бачив жінку кричущою. Я не знаю, що збираюся до тих пір, поки я побачила хлопця, що працює. Увімкнено тушку шпилькою манжетою. Хоча я не буду називати себе спортсменом, я зловив атаку швидко. Звісно, він був рубаним, тому що він навряд чи против. Я попросив йому піти, але я думав: «Що він захопив дружину або мою матір’ю?» Я подав її до міліції.

Бетмен.

Молодий людина говорить, що в деяких дивовижних спосіб він постійно зустрічається епілептиками, в транспорті або на вулиці. Алгоритм дій вже був розроблений для автоматизації: викласти голову на боці, тримати мову так, щоб людина не завдала шкоди собі. Недавні батьки нагадували йому, як він практично втратив ніс як дитину. Разом з другом вони викопують гострі саппери в землі, і Сергій вирішив худнути і бути цікавим. Я закінчився в носі. Що робити, якщо останнім тифом був ніж? Або ж люди поїхали з сина?

Сам Сергій не скаржаться на роль Бетмена. Дуже приємно допомогти людям. Після кожного такого інциденту він дуже задоволений. Саме тому всі ці речі відбуваються з ним. Що потрібно чекати завтра?

Такі випадки відбуваються щодня, тільки хтось небайдужий проходить, і хтось, як героя статті, здатний ризикувати своє життя заради свого сусіда і правильно оцінити те, що відбувається навколо. Це життєрадісна, але такі люди рідко і вони гідні відмінностей і сприятливих умов життя в будь-якому суспільстві.

Бетмен.

Ви коли-небудь давали людям першу допомогу?

-img5---

Джерело: Новини.tut.by