и соси. Проксимус

селяни розташували в організованому натовпі до замку. Не боятися натовпу, бо відповідальність не страшна. Ну, чому? "Всіхон пішов і я пішов." "Ам я сам?" Ці та інші вимови в натовпі розподіляються відразу для всіх новачків.
У цьому випадку натовп не потребував викопів, оскільки натовп був заголовок, щоб забезпечити швидкість, але ярмарок Lynch випробування.
- Ну, чому? А вампір! Це коротка розмова з вампірами. Ціль в серці – все бізнес. Світ проти неї. Брюки гладкі! Так, ми поговорили в натовпі.
до І загорніть замок. Або встановити бібліотеку в ній. Переглянуто вже - якщо є бібліотека для облаштування - все-імпортний капітальний корпус. Покрівля протікає, книги є вологою, є звіт про телевізор, немає грошей на ремонт, будівля продекларована екстрена, двері викручуються, а в два-три роки будівля загибла. Хоча, звичайно, вигорніть швидше, – пропонували особливо зеалу.
Як ми підіймали замок, визначення виросло, а конструктивні пропозиції перетворилися в багатомовний роум: «Зовні, ви приступили !!!» ?
Оралі не вдалося протягом п'ятнадцять хвилин.
до Ми повинні розбити двері! - витнула в натовпі. Перш ніж кожен втратив свій голос, ви повинні розбити.
Зачекайте, чекайте, чекайте, чекайте, чекайте! - Зачекайте перерви, сілери!
- Ковард! - натовп відповідав суворо.
- Думкові фольги! - Голова здавна. - Ми повинні зателефонувати першим. Вугнь, є виклик! А потім розбити його. Не будувати!
- Зателефонуйте, зателефонуйте! - захопили натовп.
«BAMMM!» почула десь у замку.
до О, приїжджайте! - Ми були в натовпі. - Тріск гучно. Як дізнатися більше?
«БА-БАМ» знову потрапив у вуха.
- Я зателефоную комусь! Зателефонуйте зараз! динаміки вигнуті з стін.
Про нас Ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні, ні. - Тексти пісень, а це означає: Ми ще зараз Ступні голови! Атас!
- Заморожуйте! Я збираюсь в будь-який час! Відповіли спікери.
На двері стояв чоловіка середньої стежки, одягнена в господині, з сигаром на зубах.
«Я чекаю на роз’яснення, добрих», - сказав він у сільських господарствах. - Для чого я ове ти?
- Ніщо! Про нас Ми думаємо, що ми приїжджаємо! - сказав голова. - Перевірте його. Деякі люди кажуть, «Вампір, вампір». І скажу до них: «Що ти приступиш? Що таке вампір? Гарний чоловік... Робе виглядає так. На головну ніч... Ми впевнені, що він не є вампіром. Ось ми йдемо. Ви сказали, що ви не є вампіром. І ми підемо.
до Вони були правими. Я є вампіром, власником замку спокійно відповів. Тільки Я дійсно не розумію... Що ви шукаєте?
- Ніщо! Це весело. Право, хлопці? - Голова гиблого і випадково знизив акпен з рук.
- Все правильно... - Вампір подушений. Розп'яття в обличчі, ставка в серці, полийте всю воду? Що ще?
- Чому? - Кричить ззаду. - Вампір джинс! Ми не потрібні! Девіли пішли!
до Що я занурю тебе? Я живу себе, я не торкаю всіх! vampire відповів. - Хто болить? Не один!
- Зробляти, поки не здається ... - домовилися в натовпі. - Хто знає? Чи є у вас щось чи ні?
- Ви не повинні сповіщати! Я поважаю вас, і ви, будь ласка,. Я був тут протягом багатьох років і немає травм. Не буде. Я даю вам зуб, вампір показав зуби.
З такими зубами і не їсти нікого? - Ми не робимо.
У селі немає! vampire - Ні один в сусідстві!
- Ах. Де потім? Голова уточнюється. Тут до кордонів площі двадцять кілометрів в будь-якому напрямку. Чи не вона далеко від цуценки, кровозмішувача?
до На крилах спати! Вампір відійшов раптово і прогулявся над натовпом з струнким рейсом. - Що вилітає, що летіти на обід. Я не хочу бігти, дійсно. Ось чому я поясню – ти нічого не боятися. Нехай околиця думає.
А! І дійсно, дорогі! Голова радіє. - Тепер наш район є їх валовий продукт, але в плані врожайності він швидко зробить! Вже не вийде! Ми подаємо в листи і замовлення! В нагороди! Я, що це?
до Так! - натовп погодився. - Нехай його їсти в районі! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! У селі не торкайтесь нікого!
«Так, так, Comrade Vampire», - сказав голова. Чому б ви пішли на сусідство? Ви також можете дістатися до сусідніх сіл... Місто знову. Чому?
- Чи не спалюється пізніше? Сусіди? попросити вампір.
до Що ви робите? - Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Як отримати!
- Право! - Голова підібрав і збивається в вухо Вампіра. - І подарую вам список пізніше - до кого можна відвідати в с. Захоплення людей...