Історія літака

Історія написана від імені автора.

Я полетіти з Москви до мого Тимуена. Тексти пісень, а це означає: Це майже нічний рейс, я збираюся спати, я думаю, що я проходжу. І коли всі на площині сісти вниз, я дивлю деякі блондинка зморшки навколо кабіни. Підбори, кіготи під кіготи, волосся нижче стовбура, luvious bag of linoleum, всі речі ... Є багато таких клонів зараз ...
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я мав дитину в костюмі як сусіда, очевидно, вони все ще були в порту з язиками, вони хочуть продовжити.
І мій коліно після травми болить, я спеціально купила місце біля осі, щоб розтягнути ноги. І можливо, Бог з ним, з коліном, я б перейде, напевно, але тільки вона дала мені в такому тону, замовив просто, красиво, хто відмовляється?
Я довго помітив, що багато гарних дівчат, щиро вірю в їх винятковість.
Я не можу допомогти вам.
Вона сорить, дивиться на мене як слуга девіла і на чоловіка сидить вікно, але тон вже змінився помітно: "Чи можу змінити місця з мною, будь ласка?"
Ну, людина не розуміє, отримує і подряпини в своєму місці, і вона лякає навколо і починає говорити про цей хлопець гучно. Він сміється словом, як жартувальник. Вони попросили її бути тихим, і вона піклується, що кожен спить.

Все правильно, я думаю, що ебать її, ми повинні принаймні взяти на себе ворк, кинути стілець назад і cloak it. Я, ймовірно, порятунку протягом двадцять хвилин, не більше, ніж ця лялька збивається на плечі. Я бачу, що вони вже смоктають пиво, тому стартував.
- Приходьте, я кажу, звичайно.
У п'ять хвилин вибивають-кнок, дайте мені повернутися.
Ця дитина, здається, мати дробу на її і вже викликає її десь ще, щоб продовжити своє знайомство, особливо, оскільки його автомобіль чекає в порту. Ви отримали його, slut, коротко. Не доглядати. Я сидів там, намагаючись знову спати. Я просто вийшов, вона прокине мене знову: Мені потрібно знову. Через п'ять хвилин, дайте мені повернутися.
Пиво, зрозуміло, але бути чесною, я не сидю в кафе. Коли вона дрочить мені через п'ятнадцять хвилин, я був дійсно сердитися. Він знову занурився, пропустив його мовчно і перевернув до хлопчика. О, я повинен сказати, що я можу натиснути щось з приводу дуже переконливо.

Я шкода за допит, але я чую з кута мого вуха, що ви збираєтеся мені з нею. Так, я настійно раджу робити це.
- Чому це? - Він був загиблим.
- Чому, бо я лікар, уролога зі стажем і як лікар я кажу вам, що ця дівчина, з якою ви зараз володієте ваффрі, хворий і через.
- Як це хворі? - Він мене плутався.
до Так, дуже просто - відповіла - вона була у ванній кімнаті на третій раз в годину. Що означає, що вона отримала пучок вен, принаймні. Ніщо дійсно працює, без сечовипускання, немає нирок. Звичайно, я можу пояснити все, щоб ви були більш детально, але я не бачу точку, ви все ще приїжджаєте до мого призначення на тиждень, і ми будемо говорити там.

Я бачу, що це, дуде навантажений повний, сидячи, зануривши брови, розкочуючи щось.
Я отримав цей удар знову.
Будь ласка, зв'яжіться з нами
Я знову закривав очі. Я чую, щоб він над місцем, і він трохи іржі до неї, Боо Боо Боо. Вона, очевидно, не розуміє, що сталося і знову твіт, вони кажуть, де ми йдемо зараз, і він знову Boo Boo Boo Boo Boo. Це його.

Келімакс рейсу був посаджений. Коли ми сіли, припинили і всі почали підніматися, цей хлопець раптом стрибає над мною, захоплює його сумку зверху і, набиваючи решту пасажирів, першим, щоб почати вихід.
Білявка сидить в ударі, її рот відкриває, вона не може здатися зрозуміти, де вона зливається так швидко і що насправді відбувається.

Я пішов, теж, і я посміхався. Хоча я не лікар на всіх і судах, звичайно, немає спору, але настрій з якоїсь причини було добре.

-img2---

Джерело: рибальська сітка