Странный Паша

Олексій Березін

р.
Pasha дивний, дуже дивний. Він розповідає про автомобілі, риболовлі, комп'ютери. Ніколи не говорили про хутро пальто. Насправді, це підозрілий, добре, не може говорити про хутряні пальто на всіх? Кожен любить хутряні шуби, навіть біло-кольоровий мотив. Як можна, що людина здатна розповісти за годину і навпіл, як зав'язати гачок на лінії, буде абсолютно нічого сказати про хутряні пальто? Про цю тему двічі на день, а з роботи СМС він написав.
Звісно, мова йде про хутряні шуби з коханкою. Хто ще, не мій мама?
О мій Бог, Марина зрозумів, він має кохану! й

При цьому обчислюється невідповідність Pashin, Марина щільно займається пошуком доказів. У той час як Паша на ранковому ходу вона шукала телефон Пашина. Я знайшов Іван Іванович, зрозумів, що це було секретне ім’я. Я назвав, але хлопець забрав телефон.

Потрібно копати глибше, зрозуміти Марина. Паша захищала господиню з хутром, суперфінансовий огляд тут не обійтися. Я чекав мої штани кишені, шукав презервативу. Я не робив. Паша вкрита доріжок.

Він не може потрапити в будь-яку точку, чи може він? Марина охопила гаманець з сумки, провела пошук. Я знайшов чек на три сотні рублів, що саме скільки курток для господині вартість. Вона фотографувала докази і поставила її назад.

Тоді Паша прийшов назад, всі вологі, як миша, бігати. Я зняв своє взуття, кинув свою футболку в кошику, і я проходив в душ, змиваючи сліди моєї коханої, але Марина перехопила його.

до Потрібно говорити, вона сказала.

Паша намагалася зробити розмову, звертаючись до того, що він був пізно. Тоді вона запитала його безпосередньо.

- Ви божевільні, Мариночка? - сказав Паша. Яка господиня, що нещастя?

Я пішов на душ. Зрозуміло, що є коханка, і, можливо, не один. Марина взяла притулок в спальні і сиділи там, незбережених, до тих пір, поки Паша зліва на роботу. Вона потім шукала свої особисті речі.

Немає нічого цікавого в нижньому одязі шухля. Марина прокладні шкарпетки, всі конспіратори приховують діаманти, придбані для господині в шкарпетки. Три носки знайшли отвори, Марина кинула їх, нехай він виглядав. Потім вона змінила її розум і повернула її назад до ящика, дайте їй піти з отворами на неї баядерку. Тоді вона змінила її розум і кинула її знову, тому вона могла бачити, що вона подбала чоловіка.

Потім Марина досліджувала сорочки в шафі, не знайшов помади на комірах. Так, поцілунки, що сорочка, ви bastard. Напевно все ще в залі знімається, повісить на гачок, і відразу смоктати з цим рясним кучерявим. Ну, вона повинна бути кучерявою, як напій. Сама Марина не кучерява її волосся, навіть крі, тому він проданий себе для іноземних локонів, і є краса в їх душі? й

І я купив це теж, і Марина кричав. Моя дружина слухала риболовлю на рік і половину, не вона заслуговує на сорочку?

Вона пішла онлайн, писав Cole. За допомогою того, скільки Кол був готовий зламати в поштову скриньку найгарніших осіб. Коля була ненадійна, мотивувала свою відмову від того, що він є веб-дизайнером, а не кримінальним елементом. Чи можливо він у співвідношенні з Пасою, інакше чому він відмовляється від такого простого запиту? й

Тоді вона називається Машка.

Машка - це потертий калах, два чоловіки залишили її для коханців, вона знає, як діяти в таких випадках. Мишка запропонувала зустрітися з кафе і обговорити це бастард.

У кафе Машка замовили морозиво і трохи, а потім пішли працювати.

Спочатку, Машка підтвердила, перевірка явно для светра, не підійде до фортуну. Що ще може цей паразит витрачати стільки грошей на одного сидячи?

Є два речі, щоб зробити, скандал і розлучення. Подача такого чоловіка некомерційним. Він буде в домашніх умовах, але не зрозуміло, куди провести.

Марина прибув додому на підйомі, весь день планування скандалу. Можна планувати до дев'ятого вечора, що робити пізніше, Марина ще не знаю - чи можна його заборонити до такого і такого мати, або піти на неї самостійно. Я вирішив діяти на обставини.

Паша прийшов на сім, втомлений, ймовірно, просто від своїх морм. Марина чекала, поки він помітив, що він був винним, але не чекав. Паша просить вечерю, очевидно, мормія не годує його на всіх.

Тоді Марина розповіла йому все, подарувала перевірку для потовиді та векселя для проведеної молоді. Паша стояв, фрагми і зв'язаними з голодними очима.

- Ви знову згадуєте коханку? Він сказав. - Я не маю коханця! Мариночка, чому ви думаєте, добре? й

до А що ви витрачали тисячі і на пів доларів? - Думаю, що я припинився?

Тоді Pasha взяв глибокий дихання, і Марина реалізована - це все, розщепивши бастард. Просто в разі, якщо я трохи з'явився.

- Я не хочу, щоб розповісти вам, Паша метелик. - Я хотів здивувати вас. Давайте мені показати тебе.

І я отримав новий флеш-накопичувач, прихований за книгами, все ще упакований.

- Я купив його на день народження, ви бажали його, він сказав. - Триптих-два гігабайти, рожевий. П'ять магазинів обходити ...

Марина була плутана, з одного боку я хотів трохи чистити, з іншого боку – відразу пробачити чітер, і навіть трохи апологиза. Вона заспокоїлася і сказала, що він був паразитом і зробив її занепокоєння. І він не був.

Pasha swore, що він не почав нікому, крім флеш-накопичувача. Ні, я не отримував локони. Він не знає всіх локонів.

- Я сподіваюсь, що ви не стартували. - Він запитав.

Марина відповів, що якщо він сумнівав її спадковість, вона дасть йому ріг. Тоді Паша сміхалася інфекційна сміхалка, зіпсувала всю небезпеку. Я був сміятися, теж.

Потім їх зварюють і варять пельмені на вечерю.

А на День народження Паша дав їй хутряний шухля. Він був...