Хлопці не можуть бути боляче.

Відреставлені батьки навчають своїх синів, які «не можна боляче дівчата». Потім нам потрібно навчити дівчат, які «хлопці не можна відмовитися». Для симетрії. Деструктивний потенціал обох фраз є однаковим.

Але жарт біля тебе! У нашому суспільстві є обов’язково бути повністю сліпим. І це займає лише 3 фрази для цього процесу, щоб продовжити скошування наших рядів у наступних поколіннях.
Ми сидимо з другом в кафе і після розмови про бізнес ми почали говорити про дітей, у нас є хлопчики.
- Я дізнався довго, що важко підняти реальний чоловік, коли хлопець не бачить приклади чоловічої поведінки.
до Що ви думаєте, це приклад поведінки чоловіків?
- Ну, Я сказав йому, що дівчата не можуть боляче.
- Чи можна у нас хлопчиків? І собаки? І старі жінки? Ви усвідомлюєте, що фрази, як це гарантує, що ваш син проблеми у дорослому віці?
Ми не мали холівару на цій темі, ми спілкувалися в старомодному режимі, не в Інтернеті. Крім того, мій друг цілком адекватний слухати чоловіка в такому важливому питанні як виховання чоловіка.
До речі, я помітив довго, що жінки, що описують ідеальну людину в вакуумі, дати певну кількість рецептур. Але якщо ускладнити експеримент і орієнтуватися на сина, зміни слів. Скажіть це: від споживача до людини. Наприклад, з’являється слово «безкоштовно».
Так, я вірю, що є 3 фрази, які, коли повторне регулярне, зроблять хлопчика неприємною людиною, якщо не ослаблений рогатий.

1,1 км Не можна боляче дівчата.
У цьому чистому вигляді фраза кладе хлопчика в підлеглому положенні, і дає дівчатам неприпустимості для тривалої маніпуляції. Дівчата чують ці пристрої, вони знають про своє існування, і, звичайно, використовують їх. З моменту того, як дівчина усвідомила це слабке місце чоловіка, вона досить для неї в будь-який момент, щоб зобразити відступ, щоб викликати хлопчика відчуття провини. Непередбачувані жінки для чоловіків, але не тому, що ми товстошкірі, але вони загадкові. Не всі. Більшість жіночих гранат не виникає, коли ми зробили реальний біль, але коли необхідно для дівчини. Все непередбачуваність.
Хлопці приховують свої гранати, і дівчата відкривають. Це просто, що хлопці не навчаються скористатися болячем. Жіноча сльоза є ядерною бомбою, кожен знає це. Ми нічого не виправили, або ми нічого не робили, або ми не робили, але ми не планували; або ми запланували хорошу річ, але ми не вгадали, а потім — BAC! — ми вже погані, тому ми повинні виправити. Сльози висихають дуже швидко і залишають кільце.
І все це просто тому, що ставлення «Ви не можете відображати дівчат» є занадто загальним і мудрим, щоб дійсно служити освітою і формуванням свідомості життєвих цінностей. Людина не може навчитися діяти в своїх кращих інтересах, якщо він виглядає назад і бачить, чи болить жінка в 50 метрах. Довідкові відомості про 146%.
Будь-який чоловік знайдеться у своїх історичних випадках, коли він діяв до розпаду його інтересів, щоб не відірвати жінку. Чи називають «Фрідом»? Якщо ми не можемо передбачити, що вона може бути відхилена. Не може бути відповідальним за почуття інших. «Відступ» з цієї серії.
Повідомляємо: ми повинні сказати, що це означає, щоб скасувати. Наприклад, «Ви не можете вдарити дівчатам, якщо вони вражають тебе», а значення дієслова «витратити» є конкретизованою, а не передається на весь гіпотетичний набір дій. Або, «не слід навмисно відмітити дефекти, які не можна виправити». Для старших дітей так. А до речі, ви помітили, що ці правила не поширюються на дівчат? Так вони прямо.
А потім хлопець зросте з нормальною адекватною відповіддю на подолання маніпуляції через провину: «Якщо ви хочете постраждати, це ваш вибір». Поговоримо про це. Принаймні буде припущення невинності в появі, а не те, що ви будете мати вологі очі.
Добре, чисто для симетрії. Ви коли-небудь чули, що батько каже дівчині, «Ви не можете боляче хлопчика»? Важко. Ви можете Нормальне суспільство?

2,2 км Дівчата повинні дати в.
У тому ж кафе з цим другом шахти, під час нашої бесіди дивилися такі сцени разом. Ми побачимо пару з дітьми. "Діти руки!" Хлопчик 6 років і дівчина з 8 років їздить до ванної кімнати. Перед дверима дівчина, до заздрості цілого НХЛ, мухує хлопчика з стегнам, і хлопчик летить на. Тоді він повернувся до дверей, всередині, і вони повернулися до столу.
- Мама, тато! Він штовхає! Дівчинка!
до Так, дівчата повинні дати! Що ви робите?
Хлопець сльозиться в очах: він страждав від більш фізично розвиненої сестри, і він все ще не блюво. І не можна визнати, що він слабкий, і ніхто не не торкнеться, за "не в чоловіка". Діти в цій сцені – це лише діти, і вся стратегія для їх майбутнього життя прокладена батьками в подібних ситуаціях. Батьки, як роботів, постаралися вченими фразами, не потрапляючи в ситуацію.
Ось хлопчик, який виріс, переконаний, що «дівчині повинні дати». Що саме подарувати - місце в тролейбусі або вигідний проект на роботі? Це як. Так він джентльмен, даючи дівчатам, прийшовши додому, і що він чує? Що він смоктати і програш. Чи є це його несправність? Його люблячі батьки кладуть його в голову. І сказав йому, що він смоктати і програш не страшний? Болить, але хлопчики можуть бути боляче.
Здавалося б, я потовщую кольори. Ні, я не. Це основні значення, вони діють без пошуку в нашій свідомості: що буквально закладені батьками в дитинстві, і лопнуть, коли приходить час. Потім, іноді, виправлено, іноді з роками, якщо ви щасливі, для деяких. Але перш ніж нормалізувати, це займе багато років, а потім ручка буде гойдалитися в протилежному напрямку. І будуть дівчата.

Дівчата люблять ніжників. Але вік джентльменів збігався з віком дам, і жінки не брали участь у бізнесі або змагалися з чоловіками. І в цілому, все це сильно романтично розвине уявлення про життя вузьких стратумів суспільства вже давно не виходить.
Gentlemanship є результатом безкоштовного вибору, а не звички. Крім того, якщо ви зараз відправляєте хлопчиків з щадним ставленням до світу предаторів обох сексів, життя буде красивим, але недовго. Гентльмен помер першим. Чому не давати сидіння на підлозі? Головне не застосовувати це правило на всі сфери життя, нерозривно. Не можна любити і поважати певну кількість жінок, не намагаючись постійно давати в них життєві питання.

3. У Добре зроблено, хороший хлопчик.
Мені здається, що людина відтворює поведінку, яка заохочується. Захоплення краси? Отримати красу. Заохочуйте, отримуйте розвідку. Охорона праці? Отримай слухання. Забезпечення незалежності? Отримати свою незалежність. Тим не менш, тільки слухняний чоловік в будинку буде корисний. Так, особливо якщо у вас є нездатний коханець, вільний і сильний чоловік.
Чому подобаються дівчата? Свобода, незалежність, готовність встановити і захищати свої правила, силу духу. Або щось. Виправте мене, якщо я неправильно.
Що робити слухняні хлопчики? Вони живуть з мами, наприклад. Бо (1) Мама буде відхилена, якщо він пішов жити окремо. Мати - головна жінка в житті, і дівчата не можуть бути відхилені. 2) Мати просить, і «дівці повинні дати». (3) Як ви не заперечуєте свою матір?
Таке освячення жінок, які насправді мають високу мету і дуже складну ситуацію, це без заліза. Кожен має свої виклики і власний спосіб подолати. Ви думаєте, що людина, як це дупа, і ви добре? Що таке кредит, щоб ви, і що хлопець має різні батьки і вони підняли вас по-різному?
Я живу у себе з 17 років, але я розумію, що це в першу чергу не шахта, але заслуга моєї матері, яка розповіла мені всі мої діти: «Тинь з головою». Я не пам'ятаю, щоб бути слухняними.
Що я говорю в загальному?
Розквіт негайного, на мій погляд, зворотний рух педулу після шлюбу. Це результат спеціальних вимог, які колись були зроблені батьками на хлопчиків. Вони виросли і усвідомили, що світ був різним, що вони виконали свою частину контракту, але вони не отримали винагороди. І найголовніше, ніхто не відмовляється. Ви не можете відчувати своїх батьків. Не можна відлякати батьків, вони не могли. І всі жінки обвинувачуються сівалкою. Це приплив і неконструктивний, як будь-який екстремальний. Діти сплачують за помилки батьків.
І, так, чоловіки також п'ють. Коли деякі значення суперечать один одному. Це моя особиста думка, що одна з причин чоловічого алкоголізму є спробою зменшити вагу деяких ставень у порівнянні з іншими, так як в неускладненому стані свідомості для цієї конкретної людини, вибір неможливо. Водка буде скидати на одній чаші ваг, а потім легше вибрати лінію поведінки.
Звичайно, я не можу зробити повний список речей, які ви не можете сказати хлопчикам. Але це. Чи можуть такі фрази обдурити відповідальну, вільну чоловічу особистість здатні приймати рішення? Важко. І якщо чоловік не приймає рішення, жінка зробить її, і це не в його інтересах.
У короткий час я чув ці 3 фрази. Вони, ймовірно, найбільш поширені, і в такому ваговому сенсі, безумовно, шкідливі для психіки майбутніх чоловіків. Хоча багато жінок комфортні. Не про твоїй сина.
ППС
Джерело тексту на посилання. .